Nabeschouwing Port Vale - Barnsley (2-3) || League One 2023/2024

Dinsdag 26 december 2023 - 16:00 uur

In de League One 2023/2024 neemt Port Vale het dinsdag 26 december 2023 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Barnsley. De wedstrijd wordt gespeeld in Vale Park in Stoke-on-Trent.

Via de Port Vale - Barnsley live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Port Vale - Barnsley (2-3)

Het League One duel tussen Port Vale en Barnsley is onder leiding van scheidsrechter Scott Oldham geëindigd in een 2-3 overwinning voor Barnsley. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-3 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 17e minuut door Adam Phillips, waarmee Barnsley met 0-1 de leiding nam. Barnsley vergrootte in de 32e minuut de voorsprong nadat het via een goal van John McAtee op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 37e minuut volgde een derde treffer van Barnsley, waarmee John McAtee zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Na 72 minuten deed Ethan Chislett iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van Port Vale werd verkleind tot 1-3. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk Port Vale dat in de 93e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat Jack Shorrock de 2-3 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Scott Oldham bij een 2-3 eindstand in het voordeel van Barnsley.

LIVE Port Vale - Barnsley 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Port Vale - Barnsley teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Gele kaart Barnsley Gele kaart voor Luca Connell Barnsley
17' Doelpunt Barnsley Doelpunt Adam Phillips met assist van Herbie Kane Barnsley 0-1
32' Doelpunt Barnsley Doelpunt John McAtee met assist van Devante Cole Barnsley 0-2
37' Doelpunt Barnsley Doelpunt John McAtee met assist van Maël de Gevigney Barnsley 0-3
46' Wissel Port Vale Wissel James Wilson voor Ryan Loft Port Vale
46' Wissel Port Vale Wissel Uche Ikpeazu voor Rhys Walters Port Vale
46' Wissel Barnsley Wissel Jon Russell voor Luca Connell Barnsley
64' Wissel Barnsley Wissel Sam Cosgrove voor Devante Cole Barnsley
64' Wissel Barnsley Wissel Fábio Jaló voor John McAtee Barnsley
68' Wissel Barnsley Wissel Kacper Lopata voor Jamie McCart Barnsley
72' Doelpunt Port Vale Doelpunt Ethan Chislett met assist van Ben Garrity Port Vale 1-3
75' Gele kaart Port Vale Gele kaart voor Jason Lowe Port Vale
76' Wissel Port Vale Wissel Ben Lomax voor Gavin Massey Port Vale
77' Wissel Port Vale Wissel Jack Shorrock voor Alex Iacovitti Port Vale
78' Gele kaart Port Vale Gele kaart voor Ben Garrity Port Vale
93' Doelpunt Port Vale Doelpunt Jack Shorrock met assist van Uche Ikpeazu Port Vale 2-3
99' Gele kaart Port Vale Gele kaart voor Jesse Debrah Port Vale
Video hoogtepunten en samenvatting Port Vale - Barnsley
Opstellingen Port Vale - Barnsley
De opstellingen van Port Vale en Barnsley zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Port Vale gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Barnsley zal beginnen in een 3-1-4-2 opstelling.