Nabeschouwing Port Vale - Charlton Athletic (3-3) || League One 2023/2024

Zaterdag 6 januari 2024 - 16:00 uur

In de League One 2023/2024 neemt Port Vale het zaterdag 6 januari 2024 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Charlton Athletic. De wedstrijd wordt gespeeld in Vale Park in Stoke-on-Trent.

Via de Port Vale - Charlton Athletic live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Port Vale - Charlton Athletic (3-3)

De League One 2023/2024 wedstrijd tussen Port Vale en Charlton Athletic geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 3-3 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 27e minuut door Corey Blackett-Taylor, waarmee Charlton Athletic met 0-1 de leiding nam. Een benutte penalty van Ethan Chislett in de 45e minuut zorgde er even later voor dat Port Vale weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1. In de 59e minuut zette Daniel Kanu zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Charlton Athletic de leiding in de wedstrijd nam.

Na 63 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat Uche Ikpeazu de 2-2 maakte voor Port Vale. Charlton Athletic leek geen genoegen te nemen met een gelijkspel en kwam na 83 minuten op voorsprong na een goal van Tyreece Campbell: 2-3. In de blessuretijd van de wedstrijd viel dan toch nog de gelijkmaker voor Port Vale. Het was Gavin Massey die in de 92e minuut het belangrijke doelpunt maakte, waarmee de stand weer gelijk werd: 3-3.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Martin Coy bij een 3-3 eindstand waardoor beide teams één punt overhouden aan het duel.

LIVE Port Vale - Charlton Athletic 3-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Port Vale - Charlton Athletic teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

27' Doelpunt Charlton Athletic Doelpunt Corey Blackett-Taylor met assist van Louie Watson Charlton Athletic 0-1
32' Gele kaart Charlton Athletic Gele kaart voor Lloyd Jones Charlton Athletic
33' Gele kaart Port Vale Gele kaart voor Andy Crosby Port Vale
38' Wissel Port Vale Wissel Alex Iacovitti voor Jesse Debrah Port Vale
45' Penalty Port Vale Penalty Ethan Chislett Port Vale 1-1
59' Doelpunt Charlton Athletic Doelpunt Daniel Kanu met assist van Tayo Edun Charlton Athletic 1-2
63' Doelpunt Port Vale Doelpunt Uche Ikpeazu met assist van Nathan Smith Port Vale 2-2
70' Wissel Charlton Athletic Wissel Terell Thomas  voor Tayo Edun Charlton Athletic
74' Gele kaart Charlton Athletic Gele kaart voor George Dobson Charlton Athletic
76' Wissel Port Vale Wissel Baylee Dipepa voor James Wilson Port Vale
83' Doelpunt Charlton Athletic Doelpunt Tyreece Campbell met assist van Terell Thomas  Charlton Athletic 2-3
85' Wissel Port Vale Wissel Rhys Walters voor Thomas Sang Port Vale
87' Gele kaart Charlton Athletic Gele kaart voor Louie Watson Charlton Athletic
92' Doelpunt Port Vale Doelpunt Gavin Massey met assist van Ethan Chislett Port Vale 3-3
90' Wissel Charlton Athletic Wissel Nathan Asiimwe voor Corey Blackett-Taylor Charlton Athletic
94' Gele kaart Port Vale Gele kaart voor Nathan Smith Port Vale
96' Gele kaart Charlton Athletic Gele kaart voor Terell Thomas  Charlton Athletic
Video hoogtepunten en samenvatting Port Vale - Charlton Athletic
Opstellingen Port Vale - Charlton Athletic
De opstellingen van Port Vale en Charlton Athletic zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Port Vale gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Charlton Athletic zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.