Nabeschouwing Port Vale - Exeter City (2-4) || League One 2023/2024

Zaterdag 13 april 2024 - 16:00 uur

In de League One 2023/2024 neemt Port Vale het zaterdag 13 april 2024 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Exeter City. De wedstrijd wordt gespeeld in Vale Park in Stoke-on-Trent.

Via de Port Vale - Exeter City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Port Vale - Exeter City (2-4)

Het League One duel tussen Port Vale en Exeter City is onder leiding van scheidsrechter Marc Edwards geëindigd in een 2-4 overwinning voor Exeter City. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 31e minuut door Ethan Chislett, waarmee Port Vale met 1-0 de leiding nam. Port Vale vergrootte in de 40e minuut de voorsprong nadat het via een goal van B. Dipepa op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 57e minuut wist Exeter City de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via Millenic Alli.

Na 67 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat Zak Jules de 2-2 maakte voor Exeter City. Exeter City leek geen genoegen te nemen met een gelijkspel en kwam na 79 minuten op voorsprong na een goal van L. Harris: 2-3. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord in de 89e minuut en kwam op naam te staan van Exeter City speler Millenic Alli, die daarmee tekende voor de 2-4.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Marc Edwards bij een 2-4 eindstand in het voordeel van Exeter City.

LIVE Port Vale - Exeter City 2-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Port Vale - Exeter City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Gele kaart Exeter City Gele kaart voor Millenic Alli Exeter City
28' Gele kaart Port Vale Gele kaart voor Thomas Sang Port Vale
31' Doelpunt Port Vale Doelpunt Ethan Chislett Port Vale 1-0
35' Gele kaart Exeter City Gele kaart voor Caleb Watts Exeter City
40' Doelpunt Port Vale Doelpunt B. Dipepa met assist van Ben Garrity Port Vale 2-0
41' Gele kaart Exeter City Gele kaart voor Ben Purrington  Exeter City
46' Wissel Exeter City Wissel Zak Jules voor Ben Purrington  Exeter City
46' Wissel Exeter City Wissel Dion Rankine voor Caleb Watts Exeter City
47' Gele kaart Exeter City Gele kaart voor L. Harris Exeter City
52' Wissel Exeter City Wissel Vincent Harper voor Yanic Wildschut Exeter City
57' Doelpunt Exeter City Doelpunt Millenic Alli met assist van J. Richards Exeter City 2-1
63' Wissel Port Vale Wissel Jensen Weir voor Uche Ikpeazu Port Vale
67' Doelpunt Exeter City Doelpunt Zak Jules met assist van Ryan Woods Exeter City 2-2
68' Wissel Exeter City Wissel Harry Kite voor J. Richards Exeter City
74' Wissel Exeter City Wissel Pedro Borges voor Vincent Harper Exeter City
79' Doelpunt Exeter City Doelpunt L. Harris met assist van Pedro Borges Exeter City 2-3
81' Wissel Port Vale Wissel J. Plant voor Alex Iacovitti Port Vale
81' Wissel Port Vale Wissel J. Shorrock voor Jesse Debrah Port Vale
87' Wissel Port Vale Wissel Gavin Massey voor Funso Ojo Port Vale
89' Doelpunt Exeter City Doelpunt Millenic Alli met assist van Ilmari Niskanen Exeter City 2-4
Video hoogtepunten en samenvatting Port Vale - Exeter City
Opstellingen Port Vale - Exeter City
De opstellingen van Port Vale en Exeter City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Port Vale gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Exeter City zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.