Nabeschouwing Port Vale - Fleetwood Town (2-2) || League One 2023/2024

Dinsdag 27 februari 2024 - 20:45 uur

In de League One 2023/2024 neemt Port Vale het dinsdag 27 februari 2024 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Fleetwood Town. De wedstrijd wordt gespeeld in Vale Park in Stoke-on-Trent.

Via de Port Vale - Fleetwood Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Port Vale - Fleetwood Town (2-2)

De League One 2023/2024 wedstrijd tussen Port Vale en Fleetwood Town geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 2-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 18e minuut door Jensen Weir, waarmee Port Vale met 1-0 de leiding nam. Een penalty zorgde er later in de 43e minuut voor dat Port Vale via Ethan Chislett op 2-0 kwam te staan. In de 88e minuut wist Fleetwood Town de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via Jayden Stockley.

In de slotfase van de wedstrijd viel dan toch nog de gelijkmaker voor Fleetwood Town nadat Jayden Stockley in de 93e minuut wist te scoren en daarmee de stand op 2-2 zette. Uiteindelijk bleek dit het laatste doelpunt van de wedstrijd te zijn.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Port Vale - Fleetwood Town 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Port Vale - Fleetwood Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

18' Doelpunt Port Vale Doelpunt Jensen Weir met assist van Baylee Dipepa Port Vale 1-0
43' Penalty Port Vale Penalty Ethan Chislett Port Vale 2-0
43' Gele kaart Fleetwood Town Gele kaart voor Jay Lynch Fleetwood Town
46' Wissel Fleetwood Town Wissel Ryan Graydon voor Ryan Broom Fleetwood Town
46' Wissel Fleetwood Town Wissel Jayden Stockley voor Promise Omochere Fleetwood Town
50' Gele kaart Fleetwood Town Gele kaart voor Carl Johnston Fleetwood Town
58' Wissel Port Vale Wissel Jason Lowe voor Funso Ojo Port Vale
58' Wissel Port Vale Wissel Ryan Loft voor Baylee Dipepa Port Vale
58' Wissel Port Vale Wissel A. Mighten voor Ethan Chislett Port Vale
64' Wissel Fleetwood Town Wissel Shaun Rooney voor Carl Johnston Fleetwood Town
84' Wissel Port Vale Wissel James Plant voor Jensen Weir Port Vale
88' Doelpunt Fleetwood Town Doelpunt Jayden Stockley Fleetwood Town 2-1
93' Doelpunt Fleetwood Town Doelpunt Jayden Stockley met assist van Phoenix Patterson Fleetwood Town 2-2
Video hoogtepunten en samenvatting Port Vale - Fleetwood Town
Opstellingen Port Vale - Fleetwood Town
De opstellingen van Port Vale en Fleetwood Town zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Port Vale gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Fleetwood Town zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.