Nabeschouwing Port Vale - Leyton Orient (0-1) || League One 2023/2024

Dinsdag 6 februari 2024 - 20:45 uur

In de League One 2023/2024 neemt Port Vale het dinsdag 6 februari 2024 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Leyton Orient. De wedstrijd wordt gespeeld in Vale Park in Stoke-on-Trent.

Via de Port Vale - Leyton Orient live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Port Vale - Leyton Orient (0-1)

Het League One duel tussen Port Vale en Leyton Orient is onder leiding van scheidsrechter Scott Jackson geëindigd in een 0-1 overwinning voor Leyton Orient. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 60e minuut door Idris El Mizouni, waarmee Leyton Orient met 0-1 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Leyton Orient dat het doel van de tegenstander meerdere keren onder vuur nam. De verschillende doelpogingen zouden echter geen treffer meer opleveren voor de bezoekers.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Leyton Orient uiteindelijk een bescheiden 0-1 overwinning wist te boeken.

LIVE Port Vale - Leyton Orient 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Port Vale - Leyton Orient teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Gele kaart Leyton Orient Gele kaart voor Jordan Brown Leyton Orient
60' Doelpunt Leyton Orient Doelpunt Idris El Mizouni met assist van Thomas James Leyton Orient 0-1
66' Wissel Port Vale Wissel Daniel Jones voor Kacper Lopata Port Vale
66' Wissel Port Vale Wissel Conor Grant voor Jack Shorrock Port Vale
68' Wissel Port Vale Wissel Baylee Dipepa voor Ryan Loft Port Vale
71' Wissel Leyton Orient Wissel Rob Hunt voor George Moncur Leyton Orient
72' Wissel Leyton Orient Wissel Oliver ONeill voor Shaqai Forde Leyton Orient
74' Gele kaart Leyton Orient Gele kaart voor Theodore Archibald Leyton Orient
75' Wissel Port Vale Wissel Nathan Smith voor Funso Ojo Port Vale
79' Wissel Leyton Orient Wissel Darren Pratley voor Theodore Archibald Leyton Orient
81' Wissel Port Vale Wissel A. Mighten voor Thomas Sang Port Vale
88' Wissel Leyton Orient Wissel Joe Pigott voor Ruel Sotiriou Leyton Orient
Video hoogtepunten en samenvatting Port Vale - Leyton Orient
Opstellingen Port Vale - Leyton Orient
De opstellingen van Port Vale en Leyton Orient zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Port Vale gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Leyton Orient zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.