Nabeschouwing Port Vale - Lincoln City (0-2) || League One 2023/2024

Zaterdag 24 februari 2024 - 16:00 uur

In de League One 2023/2024 neemt Port Vale het zaterdag 24 februari 2024 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Lincoln City. De wedstrijd wordt gespeeld in Vale Park in Stoke-on-Trent.

Via de Port Vale - Lincoln City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Port Vale - Lincoln City (0-2)

Het League One duel tussen Port Vale en Lincoln City is onder leiding van scheidsrechter James Bell geëindigd in een 0-2 overwinning voor Lincoln City. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Lincoln City kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 2e minuut, dankzij een goal van Joe Taylor. Een penalty zorgde er later in de 93e minuut voor dat Lincoln City via Reeco Hackett op 0-2 kwam te staan.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Lincoln City.

LIVE Port Vale - Lincoln City 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Port Vale - Lincoln City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Doelpunt Lincoln City Doelpunt Joe Taylor Lincoln City 0-1
14' Gele kaart Port Vale Gele kaart voor Funso Ojo Port Vale
20' Gele kaart Lincoln City Gele kaart voor Paudie OConnor  Lincoln City
58' Wissel Port Vale Wissel Gavin Massey voor Ethan Chislett Port Vale
68' Gele kaart Port Vale Gele kaart voor Thomas Sang Port Vale
70' Wissel Lincoln City Wissel Jack Moylan voor Joe Taylor Lincoln City
74' Wissel Port Vale Wissel Baylee Dipepa voor Jensen Weir Port Vale
75' Gele kaart Port Vale Gele kaart voor Gavin Massey Port Vale
77' Wissel Lincoln City Wissel Dylan Duffy voor Daniel Mandroiu Lincoln City
79' Wissel Port Vale Wissel Ryan Loft voor Funso Ojo Port Vale
86' Wissel Lincoln City Wissel Timothy Eyoma voor Lasse Sörensen Lincoln City
93' Penalty Lincoln City Penalty Reeco Hackett Lincoln City 0-2
92' Gele kaart Port Vale Gele kaart voor Jesse Debrah Port Vale
94' Gele kaart Lincoln City Gele kaart voor Lincoln City
Video hoogtepunten en samenvatting Port Vale - Lincoln City
Opstellingen Port Vale - Lincoln City
De opstellingen van Port Vale en Lincoln City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Port Vale gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Lincoln City zal beginnen in een 3-5-1-1 opstelling.
Voorbeschouwing Port Vale - Lincoln City

Port Vale en Lincoln City treffen elkaar in de 35e speelronde van de League One van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter James Bell en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Port Vale en Lincoln City in de League One vond plaats op 11 november 2023 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 3 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Port Vale als Lincoln City wisten 1 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 1 keer in een gelijkspel.

Winst Port Vale 1
Winst Lincoln City 1
Totaal 3

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Port Vale op een 22e positie staat, terwijl we Lincoln City terugvinden op de 10e plaats.