Nabeschouwing Port Vale - Oxford United (0-2) || League One 2023/2024

Zaterdag 16 maart 2024 - 16:00 uur

In de League One 2023/2024 neemt Port Vale het zaterdag 16 maart 2024 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Oxford United. De wedstrijd wordt gespeeld in Vale Park in Stoke-on-Trent.

Via de Port Vale - Oxford United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Port Vale - Oxford United (0-2)

Het League One duel tussen Port Vale en Oxford United is onder leiding van scheidsrechter Jeremy Simpson geëindigd in een 0-2 overwinning voor Oxford United. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 16e minuut door Ciaron Brown, waarmee Oxford United met 0-1 de leiding nam. Oxford United vergrootte in de 49e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Josh Murphy op een 0-2 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Oxford United.

LIVE Port Vale - Oxford United 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Port Vale - Oxford United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Doelpunt Oxford United Doelpunt Ciaron Brown Oxford United 0-1
20' Gele kaart Port Vale Gele kaart voor Jason Lowe Port Vale
28' Gele kaart Port Vale Gele kaart voor Mitchell Clark Port Vale
40' Wissel Port Vale Wissel Ethan Chislett voor Jason Lowe Port Vale
40' Wissel Port Vale Wissel James Plant voor Mitchell Clark Port Vale
46' Wissel Oxford United Wissel Mark Harris voor Will Goodwin Oxford United
49' Doelpunt Oxford United Doelpunt Josh Murphy met assist van Cameron Brannagan Oxford United 0-2
62' Wissel Port Vale Wissel Baylee Dipepa voor A. Mighten Port Vale
73' Wissel Oxford United Wissel James Henry voor Billy Bodin Oxford United
73' Wissel Oxford United Wissel Josh McEachran voor Rúben Rodrigues Oxford United
75' Wissel Port Vale Wissel Ryan Loft voor Daniel Jones Port Vale
79' Wissel Oxford United Wissel Marcus Browne voor Josh Murphy Oxford United
90' Wissel Oxford United Wissel Greg Leigh voor Owen Dale Oxford United
Video hoogtepunten en samenvatting Port Vale - Oxford United
Opstellingen Port Vale - Oxford United
De opstellingen van Port Vale en Oxford United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Port Vale gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Oxford United zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Port Vale - Oxford United

Port Vale en Oxford United treffen elkaar in de 39e speelronde van de League One van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jeremy Simpson en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Port Vale en Oxford United in de League One vond plaats op 2 september 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Port Vale. Op basis van de afgelopen 5 duels tussen beide teams is Oxford United favoriet. 2 keer wist de ploeg van Port Vale te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Port Vale. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Port Vale 1
Winst Oxford United 2
Totaal 5

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Port Vale op een 23e positie staat, terwijl we Oxford United terugvinden op de 8e plaats.