Nabeschouwing Port Vale - Reading (1-0) || League One 2023/2024

Zaterdag 12 augustus 2023 - 16:00 uurIn de League One 2023/2024 neemt Port Vale het zaterdag 12 augustus 2023 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Reading. De wedstrijd wordt gespeeld in Vale Park in Stoke-on-Trent.

Via de Port Vale - Reading live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Port Vale - Reading (1-0)

Het League One duel tussen Port Vale en Reading is onder leiding van scheidsrechter Peter Wright geëindigd in een 1-0 overwinning voor Port Vale. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Wedstrijdstatistieken Port Vale - Reading
Goals
1
0
LIVE Port Vale - Reading 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Port Vale - Reading teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Port Vale - Reading
Opstellingen Port Vale - Reading

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Port Vale - Reading

Port Vale en Reading treffen elkaar in de 2e speelronde van de League One van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Peter Wright en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Port Vale en Reading elkaar treffen in de League One.

Resultaat Aantal
Winst Port Vale 0
Winst Reading 0
Gelijkspel 0
Totaal 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Port Vale op een 23e positie staat, terwijl we Reading terugvinden op de 17e plaats.

Tags
Port Vale - Reading Opstelling Port Vale Opstelling Reading Live Port Vale - Reading Live Port Vale - Reading kijken Port Vale - Reading kijken Live Port Vale - Reading stream Port Vale - Reading Fox Sports Nabeschouwing Port Vale - Reading Uitslag Port Vale - Reading Statistieken Port Vale - Reading League One 2023/2024 Port Vale - Reading wedden Port Vale - Reading gokken Port Vale - Reading Unibet