LIVE Portsmouth - Barnsley (0-0) || League One 2023/2024

Dinsdag 16 april 2024 - 20:45 uurIn de League One 2023/2024 neemt Portsmouth het dinsdag 16 april 2024 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Barnsley. De wedstrijd wordt gespeeld in Fratton Park in Portsmouth.

Via de Portsmouth - Barnsley live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Voorspel deze wedstrijd en WIN!
Winst Portsmouth Gelijk Winst Barnsley
1.75x inzet 3.65x inzet 4.6x inzet
LIVE Portsmouth - Barnsley 0-0

Vanaf dinsdag 16 april 2024 om 20:45 uur kan je op deze pagina alle updates van de wedstrijd Portsmouth - Barnsley volgen via onze live update stream. De aftrap vindt plaats over 53 minuten en 34 seconden.

Video hoogtepunten en samenvatting Portsmouth - Barnsley
Opstellingen Portsmouth - Barnsley

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Portsmouth - Barnsley

Portsmouth en Barnsley treffen elkaar in de 40e speelronde van de League One van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Paul Howard en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Portsmouth en Barnsley in de League One vond plaats op 19 september 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Portsmouth. Op basis van de afgelopen 5 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Portsmouth als Barnsley wisten 1 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 3 keer in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Portsmouth 1
Winst Barnsley 1
Gelijkspel 3
Totaal 5

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Portsmouth op een 1e positie staat, terwijl we Barnsley terugvinden op de 5e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Portsmouth - Barnsley Opstelling Portsmouth Opstelling Barnsley Live Portsmouth - Barnsley Live Portsmouth - Barnsley kijken Portsmouth - Barnsley kijken Live Portsmouth - Barnsley stream Portsmouth - Barnsley Fox Sports Nabeschouwing Portsmouth - Barnsley Uitslag Portsmouth - Barnsley Statistieken Portsmouth - Barnsley League One 2023/2024 Portsmouth - Barnsley wedden Portsmouth - Barnsley gokken Portsmouth - Barnsley Unibet