Nabeschouwing Portsmouth - Barnsley (3-2) || League One 2023/2024

Dinsdag 16 april 2024 - 20:45 uur

In de League One 2023/2024 neemt Portsmouth het dinsdag 16 april 2024 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Barnsley. De wedstrijd wordt gespeeld in Fratton Park in Portsmouth.

Via de Portsmouth - Barnsley live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Portsmouth - Barnsley (3-2)

Het League One duel tussen Portsmouth en Barnsley is onder leiding van scheidsrechter Paul Howard geëindigd in een 3-2 overwinning voor Portsmouth. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 6e minuut door Devante Cole, waarmee Barnsley met 0-1 de leiding nam. Portsmouth kwam in de 9e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Kusini Yengi, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 59e minuut zette John McAtee zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Barnsley de leiding in de wedstrijd nam.

Colby Bishop zette Portsmouth even later op 2-2 nadat hij een door scheidsrechter Paul Howard toegekende penalty wist te benutten. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk Portsmouth dat in de 89e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat Conor Shaughnessy de 3-2 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Paul Howard bij een 3-2 eindstand in het voordeel van Portsmouth.

LIVE Portsmouth - Barnsley 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Portsmouth - Barnsley teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Doelpunt Barnsley Doelpunt Devante Cole met assist van Barry Cotter Barnsley 0-1
9' Doelpunt Portsmouth Doelpunt Kusini Yengi met assist van Gavin Whyte Portsmouth 1-1
31' Wissel Portsmouth Wissel Joe Rafferty voor Zak Swanson Portsmouth
46' Wissel Portsmouth Wissel Callum Lang voor Tino Anjorin Portsmouth
59' Doelpunt Barnsley Doelpunt John McAtee met assist van Nicky Cadden Barnsley 1-2
61' Wissel Portsmouth Wissel Paddy Lane voor Gavin Whyte Portsmouth
61' Wissel Portsmouth Wissel Colby Bishop voor Kusini Yengi Portsmouth
74' Gele kaart Portsmouth Gele kaart voor Lee Evans  Portsmouth
75' Gele kaart Barnsley Gele kaart voor Maël de Gevigney Barnsley
75' Wissel Barnsley Wissel Corey OKeeffe voor Barry Cotter Barnsley
79' Wissel Portsmouth Wissel Christian Saydee voor Lee Evans  Portsmouth
83' Penalty Portsmouth Penalty Colby Bishop Portsmouth 2-2
87' Wissel Barnsley Wissel Fábio Jaló voor John McAtee Barnsley
87' Wissel Barnsley Wissel Jamie McCart voor C. Grant Barnsley
89' Doelpunt Portsmouth Doelpunt Conor Shaughnessy met assist van Marlon Pack  Portsmouth 3-2
Video hoogtepunten en samenvatting Portsmouth - Barnsley
Opstellingen Portsmouth - Barnsley
De opstellingen van Portsmouth en Barnsley zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Portsmouth gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Barnsley zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.