Nabeschouwing Portsmouth - Cambridge United (3-1) || League One 2023/2024

Dinsdag 13 februari 2024 - 20:45 uur

In de League One 2023/2024 neemt Portsmouth het dinsdag 13 februari 2024 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Cambridge United. De wedstrijd wordt gespeeld in Fratton Park in Portsmouth.

Via de Portsmouth - Cambridge United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Portsmouth - Cambridge United (3-1)

Het League One duel tussen Portsmouth en Cambridge United is onder leiding van scheidsrechter Samuel Allison geëindigd in een 3-1 overwinning voor Portsmouth. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 38e minuut door Danny Andrew, waarmee Cambridge United met 0-1 de leiding nam. Een benutte penalty van Kusini Yengi in de 44e minuut zorgde er even later voor dat Portsmouth weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1. In de 59e minuut zette Myles Peart-Harris zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Portsmouth de leiding in de wedstrijd nam.

Na 71 minuten werd de voorsprong voor Portsmouth vergroot nadat Abu Kamara de 3-1 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Portsmouth.

LIVE Portsmouth - Cambridge United 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Portsmouth - Cambridge United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Gele kaart Cambridge United Gele kaart voor Ryan Bennett Cambridge United
36' Wissel Portsmouth Wissel Owen Moxon voor Tom Lowery Portsmouth
38' Doelpunt Cambridge United Doelpunt Danny Andrew met assist van Sullay Kaikai Cambridge United 0-1
39' Gele kaart Portsmouth Gele kaart voor Will Norris Portsmouth
44' Penalty Portsmouth Penalty Kusini Yengi Portsmouth 1-1
44' Gele kaart Cambridge United Gele kaart voor Jack Lankester Cambridge United
44' Gele kaart Cambridge United Gele kaart voor Jack Stevens Cambridge United
46' Gele kaart Cambridge United Gele kaart voor J. Gibbons Cambridge United
59' Doelpunt Portsmouth Doelpunt Myles Peart-Harris met assist van Paddy Lane Portsmouth 2-1
61' Gele kaart Cambridge United Gele kaart voor Michael Morrison Cambridge United
71' Doelpunt Portsmouth Doelpunt Abu Kamara met assist van Paddy Lane Portsmouth 3-1
72' Wissel Cambridge United Wissel Liam Bennett voor J. Gibbons Cambridge United
72' Wissel Portsmouth Wissel Colby Bishop voor Kusini Yengi Portsmouth
72' Wissel Cambridge United Wissel Elias Kachunga voor George Thomas Cambridge United
72' Wissel Portsmouth Wissel Callum Lang voor Myles Peart-Harris Portsmouth
76' Wissel Cambridge United Wissel Macauley Bonne voor Sullay Kaikai Cambridge United
76' Wissel Cambridge United Wissel Paul Digby voor James Brophy Cambridge United
76' Wissel Cambridge United Wissel Adam May voor Jordan Cousins Cambridge United
87' Wissel Portsmouth Wissel Josh Martin voor Abu Kamara Portsmouth
87' Wissel Portsmouth Wissel Jack Sparkes voor Paddy Lane Portsmouth
89' Gele kaart Portsmouth Gele kaart voor Jack Sparkes Portsmouth
Video hoogtepunten en samenvatting Portsmouth - Cambridge United
Opstellingen Portsmouth - Cambridge United
De opstellingen van Portsmouth en Cambridge United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Portsmouth gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Cambridge United zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.