Nabeschouwing Portsmouth - Carlisle United (1-0) || League One 2023/2024

Zaterdag 21 oktober 2023 - 16:00 uur

In de League One 2023/2024 neemt Portsmouth het zaterdag 21 oktober 2023 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Carlisle United. De wedstrijd wordt gespeeld in Fratton Park in Portsmouth.

Via de Portsmouth - Carlisle United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Portsmouth - Carlisle United (1-0)

Het League One duel tussen Portsmouth en Carlisle United is onder leiding van scheidsrechter Leigh Doughty geëindigd in een 1-0 overwinning voor Portsmouth. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 93e minuut door Conor Shaughnessy, waarmee Portsmouth met 1-0 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Portsmouth dat probeerde een tweede doelpunt in de wedstrijd te forceren. Ondanks diverse schoten op doel zou het uiteindelijk niets meer aan de stand veranderen.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Leigh Doughty, waardoor Portsmouth de winst binnen sleepte dankzij een 1-0 overwinning.

LIVE Portsmouth - Carlisle United 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Portsmouth - Carlisle United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

48' Gele kaart Carlisle United Gele kaart voor Alfie McCalmont Carlisle United
58' Wissel Portsmouth Wissel Christian Saydee voor Faustino Anjorin Portsmouth
69' Wissel Carlisle United Wissel Daniel Butterworth voor Alfie McCalmont Carlisle United
70' Gele kaart Carlisle United Gele kaart voor Callum Anthony Guy Carlisle United
73' Gele kaart Carlisle United Gele kaart voor Joe Garner Carlisle United
77' Wissel Portsmouth Wissel Kusini Yengi voor Paddy Lane Portsmouth
78' Wissel Carlisle United Wissel Luke Plange voor Joe Garner Carlisle United
78' Gele kaart Portsmouth Gele kaart voor Joe Rafferty Portsmouth
84' Wissel Carlisle United Wissel Jack Robinson voor Callum Anthony Guy Carlisle United
93' Doelpunt Portsmouth Doelpunt Conor Shaughnessy met assist van Jack Sparkes Portsmouth 1-0
95' Wissel Portsmouth Wissel Sean Raggett voor Alex Robertson Portsmouth
Video hoogtepunten en samenvatting Portsmouth - Carlisle United
Opstellingen Portsmouth - Carlisle United
De opstellingen van Portsmouth en Carlisle United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Portsmouth gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Carlisle United zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Portsmouth - Carlisle United

Portsmouth en Carlisle United treffen elkaar in de 14e speelronde van de League One van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Leigh Doughty en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Portsmouth en Carlisle United in de League One vond plaats op 16 februari 2013 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide teams is Carlisle United favoriet. 1 keer wist de ploeg van Portsmouth te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Portsmouth. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Portsmouth 0
Winst Carlisle United 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Portsmouth op een 1e positie staat, terwijl we Carlisle United terugvinden op de 20e plaats.