Nabeschouwing Portsmouth - Exeter City (1-0) || League One 2023/2024

Dinsdag 15 augustus 2023 - 21:00 uurIn de League One 2023/2024 neemt Portsmouth het dinsdag 15 augustus 2023 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Exeter City. De wedstrijd wordt gespeeld in Fratton Park in Portsmouth.

Via de Portsmouth - Exeter City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Portsmouth - Exeter City (1-0)

Het League One duel tussen Portsmouth en Exeter City is onder leiding van scheidsrechter Tom Reeves geëindigd in een 1-0 overwinning voor Portsmouth. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Wedstrijdstatistieken Portsmouth - Exeter City
Goals
1
0
LIVE Portsmouth - Exeter City 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Portsmouth - Exeter City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Portsmouth - Exeter City
Opstellingen Portsmouth - Exeter City

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Portsmouth - Exeter City

Portsmouth en Exeter City treffen elkaar in de 3e speelronde van de League One van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Tom Reeves en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Portsmouth en Exeter City in de League One vond plaats op 21 januari 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Portsmouth. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide ploegen is Portsmouth favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Exeter City slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Portsmouth 1
Winst Exeter City 0
Gelijkspel 1
Totaal 2

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Portsmouth op een 6e positie staat, terwijl we Exeter City terugvinden op de 7e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Portsmouth - Exeter City Opstelling Portsmouth Opstelling Exeter City Live Portsmouth - Exeter City Live Portsmouth - Exeter City kijken Portsmouth - Exeter City kijken Live Portsmouth - Exeter City stream Portsmouth - Exeter City Fox Sports Nabeschouwing Portsmouth - Exeter City Uitslag Portsmouth - Exeter City Statistieken Portsmouth - Exeter City League One 2023/2024 Portsmouth - Exeter City wedden Portsmouth - Exeter City gokken Portsmouth - Exeter City Unibet