Nabeschouwing Portsmouth - Fleetwood Town (3-3) || League One 2021/2022

Zaterdag 26 februari 2022 - 16:00 uur

In de League One 2021/2022 neemt Portsmouth het zaterdag 26 februari 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Fleetwood Town. De wedstrijd wordt gespeeld in Fratton Park in Portsmouth.

Via de Portsmouth - Fleetwood Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Portsmouth - Fleetwood Town (3-3)

De League One 2021/2022 wedstrijd tussen Portsmouth en Fleetwood Town geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-3 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 3-3 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 7e minuut door A. Pilkington, waarmee Fleetwood Town met 0-1 de leiding nam. Fleetwood Town vergrootte in de 15e minuut de voorsprong nadat het via een goal van H. Biggins op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 41e minuut volgde een derde treffer van Fleetwood Town, waarmee P. Lane zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

R. Curtis zette Portsmouth even later op 1-3 nadat hij een door scheidsrechter Alan Young toegekende penalty wist te benutten. In de 80e minuut kwam Portsmouth weer dichterbij, nadat M. Harness de stand terug wist te brengen naar 2-3. In de blessuretijd van de wedstrijd viel dan toch nog de gelijkmaker voor Portsmouth. Het was A. OBrien die in de 95e minuut het belangrijke doelpunt maakte, waarmee de stand weer gelijk werd: 3-3.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Alan Young bij een 3-3 eindstand waardoor beide teams één punt overhouden aan het duel.

LIVE Portsmouth - Fleetwood Town 3-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Portsmouth - Fleetwood Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Doelpunt Fleetwood Town Doelpunt A. Pilkington met assist van E. Harrison Fleetwood Town 0-1
15' Doelpunt Fleetwood Town Doelpunt H. Biggins met assist van C. Johnston Fleetwood Town 0-2
23' Wissel Fleetwood Town Wissel D. Butterworth voor A. Pilkington Fleetwood Town
41' Doelpunt Fleetwood Town Doelpunt P. Lane met assist van C. Johnston Fleetwood Town 0-3
45' Penalty Portsmouth Penalty R. Curtis Portsmouth 1-3
50' Gele kaart Portsmouth Gele kaart voor R. Curtis Portsmouth
57' Gele kaart Fleetwood Town Gele kaart voor P. Lane Fleetwood Town
69' Wissel Portsmouth Wissel A. OBrien voor D. Hume Portsmouth
73' Gele kaart Fleetwood Town Gele kaart voor A. Cairns Fleetwood Town
78' Wissel Portsmouth Wissel G. Hirst voor H. Carter Portsmouth
80' Doelpunt Portsmouth Doelpunt M. Harness met assist van R. Curtis Portsmouth 2-3
82' Gele kaart Fleetwood Town Gele kaart voor E. Harrison Fleetwood Town
86' Wissel Fleetwood Town Wissel J. Garner voor E. Harrison Fleetwood Town
91' Wissel Fleetwood Town Wissel B. Baggley voor P. Lane Fleetwood Town
95' Doelpunt Portsmouth Doelpunt A. OBrien met assist van G. Hirst Portsmouth 3-3
Video hoogtepunten en samenvatting Portsmouth - Fleetwood Town
Opstellingen Portsmouth - Fleetwood Town
De opstellingen van Portsmouth en Fleetwood Town zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Portsmouth gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Fleetwood Town zal beginnen in een 5-3-2 opstelling.