Nabeschouwing Portsmouth - Northampton Town (4-1) || League One 2023/2024

Zaterdag 3 februari 2024 - 16:00 uur

In de League One 2023/2024 neemt Portsmouth het zaterdag 3 februari 2024 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Northampton Town. De wedstrijd wordt gespeeld in Fratton Park in Portsmouth.

Via de Portsmouth - Northampton Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Portsmouth - Northampton Town (4-1)

Het League One duel tussen Portsmouth en Northampton Town is onder leiding van scheidsrechter Sam Purkiss geëindigd in een 4-1 overwinning voor Portsmouth. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 7e minuut door Connor Ogilvie, waarmee Portsmouth met 1-0 de leiding nam. Portsmouth vergrootte in de 16e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Paddy Lane op een 2-0 voorsprong kwam te staan. Een penalty in de 43e minuut was de ideale kans voor Portsmouth om te scoren. Colby Bishop was degene die van 11 meter schoot maar de kans niet wist te verzilveren, waardoor de stand 2-0 bleef.

In de 54e minuut werd Tom McIntyre van Portsmouth met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Portsmouth het restant van de wedstrijd met een man minder moest vervolgen. In de 58e minuut volgde een derde treffer van Portsmouth, waarmee Paddy Lane zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. In de 71e minuut viel het vierde doelpunt voor Portsmouth nadat Callum Lang de bal in het doel wist te werken. In de 89e minuut viel opnieuw een doelpunt. Het was Marc Leonard van Northampton Town die daarmee de stand op 4-1 zette.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Sam Purkiss bij een 4-1 eindstand in het voordeel van Portsmouth.

LIVE Portsmouth - Northampton Town 4-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Portsmouth - Northampton Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Doelpunt Portsmouth Doelpunt Connor Ogilvie met assist van Marlon Pack Portsmouth 1-0
16' Doelpunt Portsmouth Doelpunt Paddy Lane met assist van Marlon Pack Portsmouth 2-0
40' Wissel Northampton Town Wissel Louis Appéré voor Sam Hoskins Northampton Town
42' Gele kaart Northampton Town Gele kaart voor Jon Guthrie Northampton Town
43' Penalty gemist Portsmouth Penalty gemist Colby Bishop Portsmouth
54' Rode kaart Portsmouth Rode kaart voor Tom McIntyre Portsmouth
57' Wissel Portsmouth Wissel Sean Raggett voor Myles Peart-Harris Portsmouth
58' Doelpunt Portsmouth Doelpunt Paddy Lane met assist van Callum Lang Portsmouth 3-0
69' Wissel Northampton Town Wissel Tony Springett voor Jordan Willis Northampton Town
71' Doelpunt Portsmouth Doelpunt Callum Lang met assist van Connor Ogilvie Portsmouth 4-0
75' Wissel Portsmouth Wissel Jack Sparkes voor Callum Lang Portsmouth
75' Wissel Portsmouth Wissel Abu Kamara voor Paddy Lane Portsmouth
79' Wissel Northampton Town Wissel Ben Fox voor Harvey Lintott Northampton Town
79' Wissel Northampton Town Wissel Tyreece Simpson voor Kieron Bowie Northampton Town
84' Wissel Portsmouth Wissel Owen Moxon voor Tom Lowery Portsmouth
89' Doelpunt Northampton Town Doelpunt Marc Leonard Northampton Town 4-1
95' Gele kaart Portsmouth Gele kaart voor Jack Sparkes Portsmouth
Video hoogtepunten en samenvatting Portsmouth - Northampton Town
Opstellingen Portsmouth - Northampton Town
De opstellingen van Portsmouth en Northampton Town zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Portsmouth gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Northampton Town zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.