Nabeschouwing Portsmouth - Oxford United (2-1) || League One 2023/2024

Zaterdag 2 maart 2024 - 16:00 uur

In de League One 2023/2024 neemt Portsmouth het zaterdag 2 maart 2024 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Oxford United. De wedstrijd wordt gespeeld in Fratton Park in Portsmouth.

Via de Portsmouth - Oxford United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Portsmouth - Oxford United (2-1)

Het League One duel tussen Portsmouth en Oxford United is onder leiding van scheidsrechter Ben Toner geëindigd in een 2-1 overwinning voor Portsmouth. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Portsmouth kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 2e minuut, dankzij een goal van Callum Lang. Een benutte penalty van Cameron Brannagan in de 6e minuut zorgde er even later voor dat Oxford United weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1. In de 67e minuut zette Christian Saydee zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Portsmouth de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Ben Toner, waardoor Portsmouth dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Portsmouth - Oxford United 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Portsmouth - Oxford United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Doelpunt Portsmouth Doelpunt Callum Lang met assist van Abu Kamara Portsmouth 1-0
6' Penalty Oxford United Penalty Cameron Brannagan Oxford United 1-1
28' Gele kaart Portsmouth Gele kaart voor Callum Lang Portsmouth
30' Gele kaart Oxford United Gele kaart voor Mark Harris Oxford United
42' Gele kaart Oxford United Gele kaart voor Rúben Rodrigues Oxford United
64' Wissel Portsmouth Wissel Christian Saydee voor Callum Lang Portsmouth
65' Gele kaart Portsmouth Gele kaart voor Connor Ogilvie Portsmouth
67' Doelpunt Portsmouth Doelpunt Christian Saydee met assist van Marlon Pack Portsmouth 2-1
75' Wissel Oxford United Wissel Will Goodwin voor Mark Harris Oxford United
76' Wissel Oxford United Wissel Billy Bodin voor Rúben Rodrigues Oxford United
79' Wissel Portsmouth Wissel Owen Moxon voor Myles Peart-Harris Portsmouth
81' Gele kaart Portsmouth Gele kaart voor Abu Kamara Portsmouth
83' Wissel Oxford United Wissel James Henry voor Marcus McGuane Oxford United
86' Gele kaart Portsmouth Gele kaart voor Colby Bishop Portsmouth
88' Wissel Portsmouth Wissel Josh Martin voor Abu Kamara Portsmouth
88' Wissel Portsmouth Wissel Kusini Yengi voor Colby Bishop Portsmouth
95' Gele kaart Oxford United Gele kaart voor James Henry Oxford United
Video hoogtepunten en samenvatting Portsmouth - Oxford United
Opstellingen Portsmouth - Oxford United
De opstellingen van Portsmouth en Oxford United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Portsmouth gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Oxford United zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.