Nabeschouwing Portsmouth - Reading (4-1) || League One 2023/2024

Zaterdag 17 februari 2024 - 16:00 uur

In de League One 2023/2024 neemt Portsmouth het zaterdag 17 februari 2024 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Reading. De wedstrijd wordt gespeeld in Fratton Park in Portsmouth.

Via de Portsmouth - Reading live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Portsmouth - Reading (4-1)

Het League One duel tussen Portsmouth en Reading is onder leiding van scheidsrechter Joshua Smith geëindigd in een 4-1 overwinning voor Portsmouth. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 36e minuut door Paddy Lane, waarmee Portsmouth met 1-0 de leiding nam. Portsmouth vergrootte in de 49e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Marlon Pack op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 59e minuut volgde een derde treffer van Portsmouth, waarmee Callum Lang zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Ook na de derde treffer nam Portsmouth geen gas terug, waardoor in de 84e minuut de 4-0 volgde die op naam kwam van Colby Bishop. Er viel tenslotte ook nog een vijfde en laatste doelpunt in deze wedstrijd. In de 89e minuut wist Charlie Savage namens Reading de eindstand op het scorebord te zetten: 4-1.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Joshua Smith bij een 4-1 eindstand in het voordeel van Portsmouth.

LIVE Portsmouth - Reading 4-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Portsmouth - Reading teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

30' Gele kaart Portsmouth Gele kaart voor Conor Shaughnessy Portsmouth
36' Doelpunt Portsmouth Doelpunt Paddy Lane met assist van Abu Kamara Portsmouth 1-0
40' Gele kaart Reading Gele kaart voor Lewis Wing Reading
46' Gele kaart Portsmouth Gele kaart voor Marlon Pack Portsmouth
45' Gele kaart Reading Gele kaart voor Clinton Mola Reading
48' Gele kaart Reading Gele kaart voor Femi Azeez Reading
49' Doelpunt Portsmouth Doelpunt Marlon Pack met assist van Abu Kamara Portsmouth 2-0
53' Wissel Reading Wissel Sam Smith voor Paul Mukairu Reading
59' Doelpunt Portsmouth Doelpunt Callum Lang met assist van Abu Kamara Portsmouth 3-0
67' Gele kaart Portsmouth Gele kaart voor Joe Rafferty Portsmouth
73' Wissel Portsmouth Wissel Christian Saydee voor Paddy Lane Portsmouth
74' Wissel Reading Wissel B. Elliott voor Kelvin Ehibhatiomhan Reading
75' Wissel Reading Wissel Kelvin Abrefa voor Andy Yiadom Reading
75' Wissel Reading Wissel Charlie Savage voor Lewis Wing Reading
84' Doelpunt Portsmouth Doelpunt Colby Bishop met assist van Conor Shaughnessy Portsmouth 4-0
86' Wissel Portsmouth Wissel Josh Martin voor Callum Lang Portsmouth
86' Wissel Portsmouth Wissel Gavin Whyte voor Abu Kamara Portsmouth
86' Wissel Portsmouth Wissel Kusini Yengi voor Colby Bishop Portsmouth
89' Doelpunt Reading Doelpunt Charlie Savage Reading 4-1
93' Gele kaart Portsmouth Gele kaart voor Josh Martin Portsmouth
Video hoogtepunten en samenvatting Portsmouth - Reading
Opstellingen Portsmouth - Reading
De opstellingen van Portsmouth en Reading zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Portsmouth gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Reading zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.