Nabeschouwing Portsmouth - Stevenage (2-1) || League One 2023/2024

Maandag 1 januari 2024 - 16:00 uur

In de League One 2023/2024 neemt Portsmouth het maandag 1 januari 2024 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Stevenage. De wedstrijd wordt gespeeld in Fratton Park in Portsmouth.

Via de Portsmouth - Stevenage live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Portsmouth - Stevenage (2-1)

Het League One duel tussen Portsmouth en Stevenage is onder leiding van scheidsrechter Charles Breakspear geëindigd in een 2-1 overwinning voor Portsmouth. Na 45 minuten stond er een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 12e minuut door Paddy Lane, waarmee Portsmouth met 1-0 de leiding nam. Stevenage kwam in de 26e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Louis Thompson, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 33e minuut zette Colby Bishop zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Portsmouth de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

In de 96e minuut werd Nathan Thompson van Stevenage met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Stevenage het restant van de wedstrijd met een man minder moest vervolgen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Charles Breakspear, waardoor Portsmouth dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Portsmouth - Stevenage 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Portsmouth - Stevenage teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Gele kaart Stevenage Gele kaart voor Louis Thompson Stevenage
12' Doelpunt Portsmouth Doelpunt Paddy Lane met assist van Alex Robertson Portsmouth 1-0
26' Doelpunt Stevenage Doelpunt Louis Thompson met assist van Jamie Reid Stevenage 1-1
33' Doelpunt Portsmouth Doelpunt Colby Bishop met assist van Paddy Lane Portsmouth 2-1
35' Gele kaart Stevenage Gele kaart voor Dan Sweeney Stevenage
42' Gele kaart Stevenage Gele kaart voor Nick Freeman Stevenage
46' Wissel Stevenage Wissel Nathan Thompson voor Dan Sweeney Stevenage
46' Wissel Stevenage Wissel Ben Thompson voor Finley Burns Stevenage
46' Wissel Stevenage Wissel Jake Forster-Caskey voor Elliott List Stevenage
57' Gele kaart Stevenage Gele kaart voor Jordan Roberts Stevenage
60' Wissel Stevenage Wissel Kane Hemmings voor Louis Thompson Stevenage
62' Gele kaart Portsmouth Gele kaart voor Marlon Pack Portsmouth
72' Gele kaart Stevenage Gele kaart voor Carl Piergianni Stevenage
78' Wissel Portsmouth Wissel Terry Devlin voor Paddy Lane Portsmouth
83' Wissel Portsmouth Wissel Christian Saydee voor Alex Robertson Portsmouth
86' Gele kaart Portsmouth Gele kaart voor Joe Rafferty Portsmouth
87' Wissel Stevenage Wissel Alex MacDonald voor Jordan Roberts Stevenage
88' Gele kaart Stevenage Gele kaart voor Nathan Thompson Stevenage
91' Gele kaart Portsmouth Gele kaart voor Will Norris Portsmouth
96' Rode kaart Stevenage Rode kaart voor Nathan Thompson Stevenage
98' Wissel Portsmouth Wissel Ben Stevenson voor Christian Saydee Portsmouth
Video hoogtepunten en samenvatting Portsmouth - Stevenage
Opstellingen Portsmouth - Stevenage
De opstellingen van Portsmouth en Stevenage zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Portsmouth gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Stevenage zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.