Nabeschouwing Reading - Cambridge United (4-0) || League One 2023/2024

Zaterdag 16 maart 2024 - 16:00 uur

In de League One 2023/2024 neemt Reading het zaterdag 16 maart 2024 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Cambridge United. De wedstrijd wordt gespeeld in Select Car Leasing Stadium in Reading.

Via de Reading - Cambridge United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Reading - Cambridge United (4-0)

Het League One duel tussen Reading en Cambridge United is onder leiding van scheidsrechter Ben Speedie geëindigd in een 4-0 overwinning voor Reading. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 11e minuut door Sam Smith, waarmee Reading met 1-0 de leiding nam. Reading vergrootte in de 47e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Femi Azeez op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 62e minuut volgde een derde treffer van Reading, waarmee Lewis Wing zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Er volgde tenslotte ook nog een vierde en laatste treffer voor Reading in de 85e minuut, nadat Kelvin Ehibhatiomhan de 4-0 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 4-0 winst voor Reading.

LIVE Reading - Cambridge United 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Reading - Cambridge United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Doelpunt Reading Doelpunt Sam Smith Reading 1-0
47' Doelpunt Reading Doelpunt Femi Azeez Reading 2-0
46' Wissel Cambridge United Wissel Sullay Kaikai voor Danny Andrew Cambridge United
46' Wissel Cambridge United Wissel Will Mannion voor Jack Stevens Cambridge United
56' Wissel Reading Wissel Paul Mukairu voor B. Elliott Reading
62' Doelpunt Reading Doelpunt Lewis Wing Reading 3-0
73' Wissel Cambridge United Wissel Jack Lankester voor Jordan Cousins Cambridge United
77' Wissel Reading Wissel Kelvin Ehibhatiomhan voor Femi Azeez Reading
77' Wissel Reading Wissel Kelvin Abrefa voor Jeriel Dorsett Reading
82' Wissel Cambridge United Wissel Gassan Ahadme voor Lyle Taylor Cambridge United
84' Gele kaart Cambridge United Gele kaart voor Ryan Bennett Cambridge United
85' Doelpunt Reading Doelpunt Kelvin Ehibhatiomhan met assist van Lewis Wing Reading 4-0
88' Wissel Reading Wissel Harlee Dean voor Amadou Salif Mbengue Reading
88' Wissel Reading Wissel Tivonge Rushesha voor Charlie Savage Reading
Video hoogtepunten en samenvatting Reading - Cambridge United
Opstellingen Reading - Cambridge United
De opstellingen van Reading en Cambridge United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Reading gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Cambridge United zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.