Nabeschouwing Reading - Carlisle United (5-1) || League One 2023/2024

Dinsdag 28 november 2023 - 21:00 uur

In de League One 2023/2024 neemt Reading het dinsdag 28 november 2023 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Carlisle United. De wedstrijd wordt gespeeld in Select Car Leasing Stadium in Reading.

Via de Reading - Carlisle United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Reading - Carlisle United (5-1)

Het League One duel tussen Reading en Carlisle United is onder leiding van scheidsrechter Charles Breakspear geëindigd in een 5-1 overwinning voor Reading. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 3-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een ongelukkig eerste eigen doelpunt van Samuel Lavelle zette Reading op een 1-0 voorsprong in de 26e minuut van de wedstrijd. Carlisle United kwam in de 29e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Luke Plange, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 32e minuut zette Harvey Knibbs zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Reading de leiding in de wedstrijd nam.

Na 39 minuten werd de voorsprong voor Reading vergroot nadat Harvey Knibbs de 3-1 wist te scoren. Het vijfde doelpunt van de wedstrijd volgde in de 78e minuut nadat Lewis Wing namens Reading de bal tussen de palen wist te werken: 4-1. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord in de 83e minuut en kwam op naam te staan van Reading speler Femi Azeez, die daarmee tekende voor de 5-1.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Charles Breakspear en eindigde de wedstrijd dus met een 5-1 stand in het voordeel van Reading.

LIVE Reading - Carlisle United 5-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Reading - Carlisle United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Wissel Carlisle United Wissel Luke Plange voor Joe Garner Carlisle United
26' Eigen doelpunt Reading Eigen doelpunt Samuel Lavelle Reading 1-0
29' Doelpunt Carlisle United Doelpunt Luke Plange Carlisle United 1-1
32' Doelpunt Reading Doelpunt Harvey Knibbs Reading 2-1
33' Gele kaart Carlisle United Gele kaart voor Jack Armer Carlisle United
39' Doelpunt Reading Doelpunt Harvey Knibbs met assist van Lewis Wing Reading 3-1
46' Wissel Carlisle United Wissel Ryan Edmondson voor Dylan McGeouch Carlisle United
54' Gele kaart Reading Gele kaart voor Jeriel Dorsett Reading
73' Wissel Carlisle United Wissel Daniel Butterworth voor Jack Armer Carlisle United
74' Wissel Reading Wissel Amadou Salif Mbengue voor Jeriel Dorsett Reading
74' Wissel Reading Wissel Ben Elliott voor Paul Mukairu Reading
78' Doelpunt Reading Doelpunt Lewis Wing met assist van Femi Azeez Reading 4-1
81' Wissel Carlisle United Wissel Alfie McCalmont voor Jon Mellish Carlisle United
82' Wissel Carlisle United Wissel Sean Maguire voor Jordan Gibson Carlisle United
83' Doelpunt Reading Doelpunt Femi Azeez met assist van Ben Elliott Reading 5-1
84' Wissel Reading Wissel Kelvin Ehibhatiomhan voor Sam Smith Reading
84' Wissel Reading Wissel Charlie Savage voor Michael Craig Reading
86' Wissel Reading Wissel Tom Holmes voor Andy Yiadom Reading
Video hoogtepunten en samenvatting Reading - Carlisle United
Opstellingen Reading - Carlisle United
De opstellingen van Reading en Carlisle United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Reading gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Carlisle United zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.