Nabeschouwing Reading - Charlton Athletic (2-0) || League One 2023/2024

Zaterdag 10 februari 2024 - 16:00 uur

In de League One 2023/2024 neemt Reading het zaterdag 10 februari 2024 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Charlton Athletic. De wedstrijd wordt gespeeld in Select Car Leasing Stadium in Reading.

Via de Reading - Charlton Athletic live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Reading - Charlton Athletic (2-0)

Het League One duel tussen Reading en Charlton Athletic is onder leiding van scheidsrechter Craig Hicks geëindigd in een 2-0 overwinning voor Reading. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 66e minuut door Femi Azeez, waarmee Reading met 1-0 de leiding nam. Reading vergrootte in de 76e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Femi Azeez op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Reading.

LIVE Reading - Charlton Athletic 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Reading - Charlton Athletic teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

46' Wissel Charlton Athletic Wissel Rarmani Edmonds-Green voor Macaulay Gillesphey Charlton Athletic
60' Wissel Reading Wissel Jeriel Dorsett voor Clinton Mola Reading
64' Gele kaart Charlton Athletic Gele kaart voor Tayo Edun Charlton Athletic
66' Doelpunt Reading Doelpunt Femi Azeez Reading 1-0
67' Wissel Charlton Athletic Wissel Daniel Kanu voor Freddie Ladapo Charlton Athletic
76' Doelpunt Reading Doelpunt Femi Azeez Reading 2-0
78' Wissel Reading Wissel Paul Mukairu voor Kelvin Ehibhatiomhan Reading
79' Wissel Charlton Athletic Wissel Panutche Camará voor Conor Coventry Charlton Athletic
80' Wissel Charlton Athletic Wissel Tyreece Campbell voor Louie Watson Charlton Athletic
86' Gele kaart Reading Gele kaart voor Charlie Savage Reading
88' Wissel Reading Wissel Kelvin Abrefa voor Andy Yiadom Reading
88' Wissel Reading Wissel Michael Craig voor Charlie Savage Reading
88' Wissel Reading Wissel B. Elliott voor Femi Azeez Reading
Video hoogtepunten en samenvatting Reading - Charlton Athletic
Opstellingen Reading - Charlton Athletic
De opstellingen van Reading en Charlton Athletic zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Reading gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Charlton Athletic zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Voorbeschouwing Reading - Charlton Athletic

Reading en Charlton Athletic treffen elkaar in de 32e speelronde van de League One van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Craig Hicks en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Reading en Charlton Athletic in de League One vond plaats op 21 oktober 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Charlton Athletic. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Charlton Athletic favoriet. 1 keer wist de ploeg van Reading te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Reading. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Reading 0
Winst Charlton Athletic 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Reading op een 20e positie staat, terwijl we Charlton Athletic terugvinden op de 19e plaats.