Nabeschouwing Reading - Lincoln City (1-1) || League One 2023/2024

Zaterdag 6 april 2024 - 16:00 uur

In de League One 2023/2024 neemt Reading het zaterdag 6 april 2024 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Lincoln City. De wedstrijd wordt gespeeld in Select Car Leasing Stadium in Reading.

Via de Reading - Lincoln City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Reading - Lincoln City (1-1)

De League One 2023/2024 wedstrijd tussen Reading en Lincoln City geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 72e minuut door Freddie Draper, waarmee Lincoln City met 0-1 de leiding nam. Lange tijd leek het erop dat Reading het duel zou gaan verliezen, tot laat in de wedstrijd. In de 83e minuut was het namelijk T. Bindon die toch nog de gelijkmaker wist te maken en de stand hiermee op 1-1 zette.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Reading - Lincoln City 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Reading - Lincoln City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

51' Wissel Lincoln City Wissel Freddie Draper voor Ben House Lincoln City
67' Gele kaart Reading Gele kaart voor Lewis Wing Reading
68' Wissel Lincoln City Wissel Jovon Makama voor Joe Taylor Lincoln City
69' Gele kaart Lincoln City Gele kaart voor Lincoln City
70' Wissel Reading Wissel K. Ehibhatiomhan voor J. Dorsett Reading
70' Wissel Reading Wissel C. Mola voor Paul Mukairu Reading
72' Doelpunt Lincoln City Doelpunt Freddie Draper met assist van S. Roughan Lincoln City 0-1
80' Wissel Lincoln City Wissel Timothy Eyoma voor Jack Moylan Lincoln City
83' Doelpunt Reading Doelpunt T. Bindon met assist van Lewis Wing Reading 1-1
94' Gele kaart Reading Gele kaart voor Lewis Wing Reading
94' Gele kaart Reading Gele kaart voor B. Elliott Reading
Video hoogtepunten en samenvatting Reading - Lincoln City
Opstellingen Reading - Lincoln City
De opstellingen van Reading en Lincoln City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Reading gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Lincoln City zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.