Nabeschouwing Reading - Northampton Town (1-0) || League One 2023/2024

Vrijdag 29 maart 2024 - 16:00 uur

In de League One 2023/2024 neemt Reading het vrijdag 29 maart 2024 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Northampton Town. De wedstrijd wordt gespeeld in Select Car Leasing Stadium in Reading.

Via de Reading - Northampton Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Reading - Northampton Town (1-0)

Het League One duel tussen Reading en Northampton Town is onder leiding van scheidsrechter Thomas Parsons geëindigd in een 1-0 overwinning voor Reading. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 65e minuut door K. Ehibhatiomhan, waarmee Reading met 1-0 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Northampton Town dat het doel van de tegenstander meerdere keren onder vuur nam. De verschillende doelpogingen zouden echter geen treffer meer opleveren voor de bezoekers.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Reading uiteindelijk een bescheiden 1-0 overwinning wist te boeken.

LIVE Reading - Northampton Town 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Reading - Northampton Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Gele kaart Northampton Town Gele kaart voor Manny Monthe Northampton Town
22' Gele kaart Reading Gele kaart voor B. Elliott Reading
59' Wissel Reading Wissel K. Ehibhatiomhan voor B. Elliott Reading
65' Doelpunt Reading Doelpunt K. Ehibhatiomhan Reading 1-0
66' Wissel Northampton Town Wissel Shaun McWilliams voor Aaron McGowan Northampton Town
75' Wissel Northampton Town Wissel T. Springett voor Jack Sowerby Northampton Town
75' Wissel Reading Wissel K. Abrefa voor J. Dorsett Reading
76' Wissel Northampton Town Wissel Tyreece Simpson voor Louis Appéré Northampton Town
82' Wissel Northampton Town Wissel K. Bowie voor Sam Hoskins Northampton Town
82' Wissel Northampton Town Wissel Ali Koiki voor Manny Monthe Northampton Town
90' Wissel Reading Wissel Paul Mukairu voor O. Azeez Reading
Video hoogtepunten en samenvatting Reading - Northampton Town
Opstellingen Reading - Northampton Town
De opstellingen van Reading en Northampton Town zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Reading gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Northampton Town zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Reading - Northampton Town

Reading en Northampton Town treffen elkaar in de 41e speelronde van de League One van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Thomas Parsons en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Reading en Northampton Town in de League One vond plaats op 3 oktober 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Northampton Town. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Northampton Town favoriet. 1 keer wist de ploeg van Reading te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Reading. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Reading 0
Winst Northampton Town 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Reading op een 18e positie staat, terwijl we Northampton Town terugvinden op de 11e plaats.