Nabeschouwing Reading - Shrewsbury Town (2-3) || League One 2023/2024

Zaterdag 24 februari 2024 - 16:00 uur

In de League One 2023/2024 neemt Reading het zaterdag 24 februari 2024 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Shrewsbury Town. De wedstrijd wordt gespeeld in Select Car Leasing Stadium in Reading.

Via de Reading - Shrewsbury Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Reading - Shrewsbury Town (2-3)

Het League One duel tussen Reading en Shrewsbury Town is onder leiding van scheidsrechter Oliver Yates geëindigd in een 2-3 overwinning voor Shrewsbury Town. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-3 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Er gebeurde gelijk al veel in het eerste kwartier. Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Shrewsbury Town kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 3e minuut, dankzij een goal van Jordan Shipley. Shrewsbury Town vergrootte in de 5e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Tom Bayliss op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 9e minuut wist Reading de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via Sam Smith.

Na 36 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat Kelvin Ehibhatiomhan de 2-2 maakte voor Reading. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk Shrewsbury Town dat in de 50e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat Tom Bloxham de 2-3 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Oliver Yates en eindigde de wedstrijd dus met een 2-3 stand in het voordeel van Shrewsbury Town.

LIVE Reading - Shrewsbury Town 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Reading - Shrewsbury Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Doelpunt Shrewsbury Town Doelpunt Jordan Shipley met assist van Tom Bayliss Shrewsbury Town 0-1
5' Doelpunt Shrewsbury Town Doelpunt Tom Bayliss met assist van Jordan Shipley Shrewsbury Town 0-2
9' Doelpunt Reading Doelpunt Sam Smith met assist van Harvey Knibbs Reading 1-2
19' Gele kaart Reading Gele kaart voor Andy Yiadom Reading
31' Wissel Shrewsbury Town Wissel Jason Sraha voor Aaron Pierre Shrewsbury Town
32' Gele kaart Shrewsbury Town Gele kaart voor Malvind Benning Shrewsbury Town
36' Doelpunt Reading Doelpunt Kelvin Ehibhatiomhan met assist van Harvey Knibbs Reading 2-2
50' Doelpunt Shrewsbury Town Doelpunt Tom Bloxham met assist van Jordan Shipley Shrewsbury Town 2-3
49' Gele kaart Shrewsbury Town Gele kaart voor Jack Hinchy Shrewsbury Town
59' Gele kaart Shrewsbury Town Gele kaart voor Ryan Bowman Shrewsbury Town
59' Wissel Shrewsbury Town Wissel Nohan Kenneh voor Jack Hinchy Shrewsbury Town
64' Wissel Reading Wissel B. Elliott voor Charlie Savage Reading
64' Wissel Reading Wissel Paul Mukairu voor Kelvin Ehibhatiomhan Reading
66' Gele kaart Shrewsbury Town Gele kaart voor Nohan Kenneh Shrewsbury Town
74' Gele kaart Shrewsbury Town Gele kaart voor Jordan Shipley Shrewsbury Town
79' Gele kaart Reading Gele kaart voor Lewis Wing Reading
83' Wissel Shrewsbury Town Wissel Taylor Perry voor Tom Bloxham Shrewsbury Town
83' Wissel Shrewsbury Town Wissel Tunmise Sobowale voor Tom Bayliss Shrewsbury Town
86' Wissel Reading Wissel Jayden Wareham voor Andy Yiadom Reading
90' Gele kaart Reading Gele kaart voor Sam Smith Reading
91' Gele kaart Reading Gele kaart voor Clinton Mola Reading
Video hoogtepunten en samenvatting Reading - Shrewsbury Town
Opstellingen Reading - Shrewsbury Town
De opstellingen van Reading en Shrewsbury Town zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Reading gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Shrewsbury Town zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.