Nabeschouwing Reading - Wycombe Wanderers (1-2) || League One 2023/2024

Zaterdag 9 maart 2024 - 16:00 uur

In de League One 2023/2024 neemt Reading het zaterdag 9 maart 2024 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Wycombe Wanderers. De wedstrijd wordt gespeeld in Select Car Leasing Stadium in Reading.

Via de Reading - Wycombe Wanderers live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Reading - Wycombe Wanderers (1-2)

Het League One duel tussen Reading en Wycombe Wanderers is onder leiding van scheidsrechter Carl Brook geëindigd in een 1-2 overwinning voor Wycombe Wanderers. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 16e minuut door Nigel Lonwijk , waarmee Wycombe Wanderers met 0-1 de leiding nam. Reading kwam in de 74e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Sam Smith, die daarmee de stand op 1-1 zette. Aan het einde van de wedstrijd viel dan toch nog de beslissing in de wedstrijd, nadat Wycombe Wanderers in de 88e minuut een penalty kreeg. Vanaf 11 meter wist Bez Lubala deze te benutten, waardoor de score 1-2 werd.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Carl Brook, waardoor Wycombe Wanderers dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Reading - Wycombe Wanderers 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Reading - Wycombe Wanderers teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Doelpunt Wycombe Wanderers Doelpunt Nigel Lonwijk  Wycombe Wanderers 0-1
46' Gele kaart Wycombe Wanderers Gele kaart voor Matt Butcher Wycombe Wanderers
46' Wissel Reading Wissel B. Elliott voor Kelvin Ehibhatiomhan Reading
46' Wissel Reading Wissel Charlie Savage voor Michael Craig Reading
65' Wissel Wycombe Wanderers Wissel Sam Vokes voor Kieran Sadlier Wycombe Wanderers
68' Gele kaart Reading Gele kaart voor Andy Yiadom Reading
71' Wissel Wycombe Wanderers Wissel Jason McCarthy voor Luke Leahy Wycombe Wanderers
72' Wissel Wycombe Wanderers Wissel Chem Campbell voor Garath McCleary Wycombe Wanderers
74' Doelpunt Reading Doelpunt Sam Smith met assist van Femi Azeez Reading 1-1
88' Penalty Wycombe Wanderers Penalty Bez Lubala Wycombe Wanderers 1-2
88' Gele kaart Wycombe Wanderers Gele kaart voor Bez Lubala Wycombe Wanderers
90' Gele kaart Reading Gele kaart voor Femi Azeez Reading
Video hoogtepunten en samenvatting Reading - Wycombe Wanderers
Opstellingen Reading - Wycombe Wanderers
De opstellingen van Reading en Wycombe Wanderers zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Reading gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Wycombe Wanderers zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.