Nabeschouwing Rotherham United - Milton Keynes Dons (1-2) || League One 2021/2022

Zaterdag 5 maart 2022 - 16:00 uur

In de League One 2021/2022 neemt Rotherham United het zaterdag 5 maart 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Milton Keynes Dons. De wedstrijd wordt gespeeld in AESSEAL New York Stadium in Rotherham.

Via de Rotherham United - Milton Keynes Dons live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rotherham United - Milton Keynes Dons (1-2)

Het League One duel tussen Rotherham United en Milton Keynes Dons is onder leiding van scheidsrechter Marc Edwards geëindigd in een 1-2 overwinning voor Milton Keynes Dons. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor D. Harvie in de 24e minuut, waardoor Milton Keynes Dons met een man minder kwam te staan. Een penalty zorgde er later in de 25e minuut voor dat Rotherham United via D. Barlaser op 1-0 kwam te staan. Dit bleek ook direct de ruststand te zijn, want er werd gedurende de eerste 45 minuten verder niet meer gescoord. In de tweede helft maakte H. Darling namens Milton Keynes Dons in de 57e minuut de gelijkmaker, waarmee de spanning weer terug in de wedstrijd was.

In de 59e minuut was het Milton Keynes Dons dat op een 1-2 voorsprong kwam na een goal van M. Eisa, die daarmee ook meteen de wedstrijd besliste.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Marc Edwards, waardoor Milton Keynes Dons dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Rotherham United - Milton Keynes Dons 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rotherham United - Milton Keynes Dons teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

24' Rode kaart Milton Keynes Dons Rode kaart voor D. Harvie Milton Keynes Dons
25' Penalty Rotherham United Penalty D. Barlaser Rotherham United 1-0
26' Gele kaart Milton Keynes Dons Gele kaart voor D. Lewington Milton Keynes Dons
49' Wissel Milton Keynes Dons Wissel D. Kasumu voor J. McEachran Milton Keynes Dons
52' Gele kaart Rotherham United Gele kaart voor O. Rathbone Rotherham United
57' Doelpunt Milton Keynes Dons Doelpunt H. Darling met assist van D. Lewington Milton Keynes Dons 1-1
59' Doelpunt Milton Keynes Dons Doelpunt M. Eisa met assist van D. Kasumu Milton Keynes Dons 1-2
68' Wissel Rotherham United Wissel J. Osei-Tutu voor S. Ferguson Rotherham United
69' Wissel Milton Keynes Dons Wissel K. Kesler Hayden voor T. Parrott Milton Keynes Dons
75' Wissel Rotherham United Wissel J. Kayode voor D. Barlaser Rotherham United
80' Wissel Rotherham United Wissel T. Bola voor F. Ladapo Rotherham United
81' Gele kaart Milton Keynes Dons Gele kaart voor D. Kasumu Milton Keynes Dons
84' Wissel Milton Keynes Dons Wissel H. Boateng voor S. Twine Milton Keynes Dons
Video hoogtepunten en samenvatting Rotherham United - Milton Keynes Dons
Opstellingen Rotherham United - Milton Keynes Dons
De opstellingen van Rotherham United en Milton Keynes Dons zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Rotherham United gaat aantreden in een 3-1-4-2 formatie en Milton Keynes Dons zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.