Nabeschouwing Rotherham United - Plymouth Argyle (2-0) || League One 2021/2022

Zaterdag 7 augustus 2021 - 16:00 uur

In de League One 2021/2022 neemt Rotherham United het zaterdag 7 augustus 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Plymouth Argyle. De wedstrijd wordt gespeeld in AESSEAL New York Stadium in Rotherham.

Via de Rotherham United - Plymouth Argyle live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rotherham United - Plymouth Argyle (2-0)

Het League One duel tussen Rotherham United en Plymouth Argyle is onder leiding van scheidsrechter Seb Stockbridge geëindigd in een 2-0 overwinning voor Rotherham United. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 10e minuut door F. Ladapo, waarmee Rotherham United met 1-0 de leiding nam. Rotherham United vergrootte in de 38e minuut de voorsprong nadat het via een goal van B. Wiles op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met een 2-0 stand in het voordeel van Rotherham United.

LIVE Rotherham United - Plymouth Argyle 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rotherham United - Plymouth Argyle teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Doelpunt Rotherham United Doelpunt F. Ladapo Rotherham United 1-0
38' Doelpunt Rotherham United Doelpunt B. Wiles met assist van M. Smith Rotherham United 2-0
49' Gele kaart Rotherham United Gele kaart voor D. Barlaser Rotherham United
59' Wissel Rotherham United Wissel O. Rathbone voor D. Barlaser Rotherham United
63' Wissel Plymouth Argyle Wissel R. Broom voor D. Mayor Plymouth Argyle
66' Gele kaart Rotherham United Gele kaart voor J. Lindsay Rotherham United
76' Wissel Rotherham United Wissel H. Odoffin voor B. Wiles Rotherham United
76' Wissel Plymouth Argyle Wissel A. Randell voor C. Grant Plymouth Argyle
76' Wissel Plymouth Argyle Wissel R. Shirley voor L. Jephcott Plymouth Argyle
83' Wissel Rotherham United Wissel S. Ferguson voor M. Miller Rotherham United
Video hoogtepunten en samenvatting Rotherham United - Plymouth Argyle
Opstellingen Rotherham United - Plymouth Argyle
De opstellingen van Rotherham United en Plymouth Argyle zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Rotherham United gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Plymouth Argyle zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Voorbeschouwing Rotherham United - Plymouth Argyle

Rotherham United en Plymouth Argyle treffen elkaar in de 1e speelronde van de League One van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Seb Stockbridge en zijn assistenten. Beide teams zullen het nieuwe League One seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

De vorige ontmoeting tussen Rotherham United en Plymouth Argyle in de League One vond plaats op 28 april 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Plymouth Argyle. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide teams is Plymouth Argyle favoriet. 1 keer wist de ploeg van Rotherham United te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Rotherham United. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.