Nabeschouwing Rotherham United - Sunderland (5-1) || League One 2021/2022

Zaterdag 30 oktober 2021 - 16:00 uur

In de League One 2021/2022 neemt Rotherham United het zaterdag 30 oktober 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Sunderland. De wedstrijd wordt gespeeld in AESSEAL New York Stadium in Rotherham.

Via de Rotherham United - Sunderland live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rotherham United - Sunderland (5-1)

Het League One duel tussen Rotherham United en Sunderland is onder leiding van scheidsrechter David Rock geëindigd in een 5-1 overwinning voor Rotherham United. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 10e minuut door M. Smith, waarmee Rotherham United met 1-0 de leiding nam. Sunderland kwam in de 24e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van R. Stewart, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 41e minuut zette F. Ladapo zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Rotherham United de leiding in de wedstrijd nam.

Na 53 minuten werd de voorsprong voor Rotherham United vergroot nadat M. Ihiekwe de 3-1 wist te scoren. In de 56e minuut moest Sunderland verder met een man minder, nadat A. McGeady een tweede gele kaart kreeg. In de 73e minuut werd opnieuw gescoord. Dit keer was het M. Smith die namens Rotherham United het net wist te raken. Even later viel het zesde en tevens laatste doelpunt van de wedstrijd. In de 88e minuut was het Rotherham United dat via F. Ladapo de stand op 5-1 zette en daarmee ook de einduitslag bepaalde.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter David Rock bij een 5-1 eindstand in het voordeel van Rotherham United.

LIVE Rotherham United - Sunderland 5-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rotherham United - Sunderland teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Doelpunt Rotherham United Doelpunt M. Smith met assist van F. Ladapo Rotherham United 1-0
24' Doelpunt Sunderland Doelpunt R. Stewart met assist van D. Neil Sunderland 1-1
38' Gele kaart Sunderland Gele kaart voor L. ONien Sunderland
41' Doelpunt Rotherham United Doelpunt F. Ladapo met assist van M. Smith Rotherham United 2-1
46' Wissel Sunderland Wissel B. Wright voor E. Embleton Sunderland
46' Wissel Sunderland Wissel L. Gooch voor C. Doyle Sunderland
46' Gele kaart Sunderland Gele kaart voor A. McGeady Sunderland
53' Doelpunt Rotherham United Doelpunt M. Ihiekwe met assist van S. Ferguson Rotherham United 3-1
56' Tweede gele kaart Sunderland Tweede gele kaart voor A. McGeady Sunderland
59' Wissel Sunderland Wissel C. Evans voor L. Dajaku Sunderland
64' Gele kaart Sunderland Gele kaart voor C. Evans Sunderland
71' Gele kaart Rotherham United Gele kaart voor M. Smith Rotherham United
73' Doelpunt Rotherham United Doelpunt M. Smith met assist van R. Edmonds-Green Rotherham United 4-1
75' Wissel Rotherham United Wissel J. Kayode voor M. Smith Rotherham United
75' Wissel Rotherham United Wissel K. Sadlier voor C. Ogbene Rotherham United
75' Wissel Rotherham United Wissel M. Miller voor S. Ferguson Rotherham United
88' Doelpunt Rotherham United Doelpunt F. Ladapo met assist van J. Kayode Rotherham United 5-1
Video hoogtepunten en samenvatting Rotherham United - Sunderland
Opstellingen Rotherham United - Sunderland
De opstellingen van Rotherham United en Sunderland zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Rotherham United gaat aantreden in een 3-1-4-2 formatie en Sunderland zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.