Nabeschouwing Sheffield Wednesday - Cambridge United (6-0) || League One 2021/2022

Zaterdag 12 maart 2022 - 16:00 uur

In de League One 2021/2022 neemt Sheffield Wednesday het zaterdag 12 maart 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Cambridge United. De wedstrijd wordt gespeeld in Hillsborough Stadium in Sheffield.

Via de Sheffield Wednesday - Cambridge United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sheffield Wednesday - Cambridge United (6-0)

Het League One duel tussen Sheffield Wednesday en Cambridge United is onder leiding van scheidsrechter Seb Stockbridge geëindigd in een 6-0 overwinning voor Sheffield Wednesday. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 4-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 6-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een ongelukkig eerste eigen doelpunt van L. Jones zette Sheffield Wednesday op een 1-0 voorsprong in de 6e minuut van de wedstrijd. Sheffield Wednesday vergrootte in de 10e minuut de voorsprong nadat het via een goal van B. Bannan op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 37e minuut volgde een derde treffer van Sheffield Wednesday, waarmee S. Berahino zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Ook na de derde treffer nam Sheffield Wednesday geen gas terug, waardoor in de 41e minuut de 4-0 volgde die op naam kwam van S. Berahino. De 5-0 voor Sheffield Wednesday volgde even later in de 48e minuut nadat G. Byers namens zijn team opnieuw wist te scoren. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord in de 54e minuut en kwam op naam te staan van Sheffield Wednesday speler S. Berahino, die daarmee tekende voor de 6-0.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Seb Stockbridge en eindigde de wedstrijd dus met een 6-0 stand in het voordeel van Sheffield Wednesday, dat daarmee een zeer ruime overwinning boekte.

LIVE Sheffield Wednesday - Cambridge United 6-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sheffield Wednesday - Cambridge United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Eigen doelpunt Sheffield Wednesday Eigen doelpunt L. Jones Sheffield Wednesday 1-0
10' Doelpunt Sheffield Wednesday Doelpunt B. Bannan Sheffield Wednesday 2-0
37' Doelpunt Sheffield Wednesday Doelpunt S. Berahino met assist van B. Bannan Sheffield Wednesday 3-0
41' Doelpunt Sheffield Wednesday Doelpunt S. Berahino Sheffield Wednesday 4-0
46' Wissel Cambridge United Wissel L. ONeil voor A. May Cambridge United
46' Wissel Cambridge United Wissel H. Knibbs voor W. Hoolahan Cambridge United
48' Doelpunt Sheffield Wednesday Doelpunt G. Byers met assist van S. Berahino Sheffield Wednesday 5-0
54' Doelpunt Sheffield Wednesday Doelpunt S. Berahino met assist van J. Hunt Sheffield Wednesday 6-0
58' Wissel Sheffield Wednesday Wissel D. Iorfa voor S. Hutchinson Sheffield Wednesday
58' Wissel Sheffield Wednesday Wissel F. Kamberi voor L. Gregory Sheffield Wednesday
63' Wissel Cambridge United Wissel J. Okedina voor S. Sherring Cambridge United
72' Wissel Sheffield Wednesday Wissel S. Sow voor S. Berahino Sheffield Wednesday
Video hoogtepunten en samenvatting Sheffield Wednesday - Cambridge United
Opstellingen Sheffield Wednesday - Cambridge United
De opstellingen van Sheffield Wednesday en Cambridge United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sheffield Wednesday gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Cambridge United zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.