Nabeschouwing Sheffield Wednesday - Cheltenham Town (4-1) || League One 2021/2022

Zaterdag 26 maart 2022 - 16:00 uur

In de League One 2021/2022 neemt Sheffield Wednesday het zaterdag 26 maart 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Cheltenham Town. De wedstrijd wordt gespeeld in Hillsborough Stadium in Sheffield.

Via de Sheffield Wednesday - Cheltenham Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sheffield Wednesday - Cheltenham Town (4-1)

Het League One duel tussen Sheffield Wednesday en Cheltenham Town is onder leiding van scheidsrechter Leigh Doughty geëindigd in een 4-1 overwinning voor Sheffield Wednesday. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Cheltenham Town kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 4e minuut, dankzij een goal van A. May. Sheffield Wednesday kwam in de 7e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van M. Luongo, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 58e minuut zette L. Gregory zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Sheffield Wednesday de leiding in de wedstrijd nam.

Na 83 minuten werd de voorsprong voor Sheffield Wednesday vergroot nadat J. Hunt de 3-1 wist te scoren. Er viel tenslotte ook nog een vijfde en laatste doelpunt in deze wedstrijd. In de 87e minuut wist G. Byers namens Sheffield Wednesday de eindstand op het scorebord te zetten: 4-1.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Leigh Doughty bij een 4-1 eindstand in het voordeel van Sheffield Wednesday.

LIVE Sheffield Wednesday - Cheltenham Town 4-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sheffield Wednesday - Cheltenham Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Doelpunt Cheltenham Town Doelpunt A. May met assist van E. Bonds Cheltenham Town 0-1
7' Doelpunt Sheffield Wednesday Doelpunt M. Luongo met assist van H. Dean Sheffield Wednesday 1-1
34' Gele kaart Cheltenham Town Gele kaart voor W. Boyle Cheltenham Town
57' Gele kaart Cheltenham Town Gele kaart voor C. Wright Cheltenham Town
58' Doelpunt Sheffield Wednesday Doelpunt L. Gregory Sheffield Wednesday 2-1
62' Wissel Cheltenham Town Wissel G. Lloyd voor M. Blair Cheltenham Town
64' Gele kaart Cheltenham Town Gele kaart voor C. Raglan Cheltenham Town
65' Wissel Sheffield Wednesday Wissel S. Sow voor N. Mendez-Laing Sheffield Wednesday
75' Wissel Cheltenham Town Wissel L. Sercombe voor C. Raglan Cheltenham Town
77' Wissel Cheltenham Town Wissel K. Etete voor E. Chapman Cheltenham Town
82' Gele kaart Sheffield Wednesday Gele kaart voor L. Gregory Sheffield Wednesday
83' Wissel Sheffield Wednesday Wissel D. Iorfa voor J. Storey Sheffield Wednesday
83' Doelpunt Sheffield Wednesday Doelpunt J. Hunt met assist van M. Johnson Sheffield Wednesday 3-1
87' Doelpunt Sheffield Wednesday Doelpunt G. Byers met assist van M. Luongo Sheffield Wednesday 4-1
89' Wissel Sheffield Wednesday Wissel C. Paterson voor L. Gregory Sheffield Wednesday
Video hoogtepunten en samenvatting Sheffield Wednesday - Cheltenham Town
Opstellingen Sheffield Wednesday - Cheltenham Town
De opstellingen van Sheffield Wednesday en Cheltenham Town zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sheffield Wednesday gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Cheltenham Town zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.