Nabeschouwing Sheffield Wednesday - Morecambe (2-0) || League One 2021/2022

Dinsdag 1 februari 2022 - 20:45 uur

In de League One 2021/2022 neemt Sheffield Wednesday het dinsdag 1 februari 2022 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Morecambe. De wedstrijd wordt gespeeld in Hillsborough Stadium in Sheffield.

Via de Sheffield Wednesday - Morecambe live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sheffield Wednesday - Morecambe (2-0)

Het League One duel tussen Sheffield Wednesday en Morecambe is onder leiding van scheidsrechter Oliver Yates geëindigd in een 2-0 overwinning voor Sheffield Wednesday. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 55e minuut door G. Byers, waarmee Sheffield Wednesday met 1-0 de leiding nam. Laat in de wedstrijd wist Sheffield Wednesday opnieuw te scoren. In de 91e minuut was het N. Mendez-Laing die de 2-0 wist te maken en daarmee zorgde voor een veiligere voorsprong voor Sheffield Wednesday.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Sheffield Wednesday.

LIVE Sheffield Wednesday - Morecambe 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sheffield Wednesday - Morecambe teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Wissel Sheffield Wednesday Wissel L. Palmer voor H. Dean Sheffield Wednesday
23' Wissel Morecambe Wissel K. Letheren voor T. Carson Morecambe
46' Wissel Morecambe Wissel R. Bennett voor A. Gnahoua Morecambe
46' Wissel Sheffield Wednesday Wissel C. Paterson voor F. Dele-Bashiru Sheffield Wednesday
50' Gele kaart Morecambe Gele kaart voor R. McLaughlin Morecambe
55' Doelpunt Sheffield Wednesday Doelpunt G. Byers met assist van B. Bannan Sheffield Wednesday 1-0
66' Wissel Sheffield Wednesday Wissel S. Sow voor F. Kamberi Sheffield Wednesday
73' Wissel Sheffield Wednesday Wissel S. Berahino voor J. Windass Sheffield Wednesday
80' Wissel Morecambe Wissel J. Obika voor J. Ayunga Morecambe
80' Wissel Morecambe Wissel D. Connolly voor R. Cooney Morecambe
83' Gele kaart Sheffield Wednesday Gele kaart voor S. Hutchinson Sheffield Wednesday
91' Doelpunt Sheffield Wednesday Doelpunt N. Mendez-Laing met assist van S. Berahino Sheffield Wednesday 2-0
Video hoogtepunten en samenvatting Sheffield Wednesday - Morecambe
Opstellingen Sheffield Wednesday - Morecambe
De opstellingen van Sheffield Wednesday en Morecambe zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sheffield Wednesday gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Morecambe zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Sheffield Wednesday - Morecambe

Sheffield Wednesday en Morecambe treffen elkaar in de 27e speelronde van de League One van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Oliver Yates en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Sheffield Wednesday en Morecambe in de League One vond plaats op 28 augustus 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Morecambe. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Morecambe favoriet. 1 keer wist de ploeg van Sheffield Wednesday te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Sheffield Wednesday. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Sheffield Wednesday 0
Winst Morecambe 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Sheffield Wednesday op een 8e positie staat, terwijl we Morecambe terugvinden op de 21e plaats.