Nabeschouwing Shrewsbury Town - Blackpool (0-2) || League One 2023/2024

Zaterdag 2 maart 2024 - 16:00 uur

In de League One 2023/2024 neemt Shrewsbury Town het zaterdag 2 maart 2024 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Blackpool. De wedstrijd wordt gespeeld in Montgomery Waters Meadow in Shrewsbury.

Via de Shrewsbury Town - Blackpool live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Shrewsbury Town - Blackpool (0-2)

Het League One duel tussen Shrewsbury Town en Blackpool is onder leiding van scheidsrechter Declan Bourne geëindigd in een 0-2 overwinning voor Blackpool. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 43e minuut door Karamoko Dembélé, waarmee Blackpool met 0-1 de leiding nam. Blackpool vergrootte in de 84e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Hayden Coulson op een 0-2 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Blackpool.

LIVE Shrewsbury Town - Blackpool 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Shrewsbury Town - Blackpool teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

25' Gele kaart Blackpool Gele kaart voor George Byers Blackpool
43' Doelpunt Blackpool Doelpunt Karamoko Dembélé met assist van Hayden Coulson Blackpool 0-1
45' Gele kaart Shrewsbury Town Gele kaart voor Daniel Udoh Shrewsbury Town
52' Gele kaart Shrewsbury Town Gele kaart voor Jack Hinchy Shrewsbury Town
56' Wissel Blackpool Wissel Kyle Joseph voor Shayne Lavery Blackpool
67' Wissel Shrewsbury Town Wissel Tom Bayliss voor Tunmise Sobowale Shrewsbury Town
67' Wissel Shrewsbury Town Wissel Aiden OBrien voor Jordan Shipley Shrewsbury Town
68' Wissel Blackpool Wissel Jordan Lawrence-Gabriel voor CJ Hamilton Blackpool
68' Wissel Shrewsbury Town Wissel Taylor Perry voor Jack Hinchy Shrewsbury Town
69' Wissel Blackpool Wissel Jordan Rhodes voor Jake Beesley Blackpool
84' Doelpunt Blackpool Doelpunt Hayden Coulson met assist van Karamoko Dembélé Blackpool 0-2
85' Wissel Shrewsbury Town Wissel Elliott Bennett voor Carl Winchester Shrewsbury Town
86' Wissel Shrewsbury Town Wissel Ryan Bowman voor Daniel Udoh Shrewsbury Town
90' Wissel Blackpool Wissel Matthew Virtue-Thick voor Karamoko Dembélé Blackpool
Video hoogtepunten en samenvatting Shrewsbury Town - Blackpool
Opstellingen Shrewsbury Town - Blackpool
De opstellingen van Shrewsbury Town en Blackpool zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Shrewsbury Town gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Blackpool zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.