Nabeschouwing Shrewsbury Town - Carlisle United (1-0) || League One 2023/2024

Zaterdag 16 maart 2024 - 16:00 uur

In de League One 2023/2024 neemt Shrewsbury Town het zaterdag 16 maart 2024 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Carlisle United. De wedstrijd wordt gespeeld in Montgomery Waters Meadow in Shrewsbury.

Via de Shrewsbury Town - Carlisle United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Shrewsbury Town - Carlisle United (1-0)

Het League One duel tussen Shrewsbury Town en Carlisle United is onder leiding van scheidsrechter Simon Mather geëindigd in een 1-0 overwinning voor Shrewsbury Town. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 40e minuut door Daniel Udoh, waarmee Shrewsbury Town met 1-0 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Shrewsbury Town dat probeerde een tweede doelpunt in de wedstrijd te forceren. Ondanks diverse schoten op doel zou het uiteindelijk niets meer aan de stand veranderen.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Shrewsbury Town.

LIVE Shrewsbury Town - Carlisle United 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Shrewsbury Town - Carlisle United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Gele kaart Carlisle United Gele kaart voor Harrison Neal Carlisle United
7' Gele kaart Shrewsbury Town Gele kaart voor Taylor Perry Shrewsbury Town
25' Gele kaart Carlisle United Gele kaart voor Dylan McGeouch Carlisle United
40' Doelpunt Shrewsbury Town Doelpunt Daniel Udoh met assist van Tom Bayliss Shrewsbury Town 1-0
73' Wissel Shrewsbury Town Wissel Jack Price  voor Carl Winchester Shrewsbury Town
73' Wissel Carlisle United Wissel Alfie McCalmont voor Harrison Neal Carlisle United
73' Wissel Carlisle United Wissel Jordan Gibson voor Jack Diamond Carlisle United
84' Wissel Carlisle United Wissel Sean Grehan voor Jack Ellis Carlisle United
84' Wissel Carlisle United Wissel Jack Robinson voor Jack Armer Carlisle United
86' Wissel Shrewsbury Town Wissel Ryan Bowman voor Tom Bloxham Shrewsbury Town
86' Wissel Shrewsbury Town Wissel Tunmise Sobowale voor Aiden OBrien Shrewsbury Town
89' Wissel Carlisle United Wissel Sean Maguire voor Dylan McGeouch Carlisle United
93' Wissel Shrewsbury Town Wissel Elliott Bennett voor Daniel Udoh Shrewsbury Town
Video hoogtepunten en samenvatting Shrewsbury Town - Carlisle United
Opstellingen Shrewsbury Town - Carlisle United
De opstellingen van Shrewsbury Town en Carlisle United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Shrewsbury Town gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Carlisle United zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.