Nabeschouwing Shrewsbury Town - Cheltenham Town (3-1) || League One 2021/2022

Zaterdag 18 december 2021 - 16:00 uur

In de League One 2021/2022 neemt Shrewsbury Town het zaterdag 18 december 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Cheltenham Town. De wedstrijd wordt gespeeld in Montgomery Waters Meadow in Shrewsbury.

Via de Shrewsbury Town - Cheltenham Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Shrewsbury Town - Cheltenham Town (3-1)

Het League One duel tussen Shrewsbury Town en Cheltenham Town is onder leiding van scheidsrechter Andrew Kitchen geëindigd in een 3-1 overwinning voor Shrewsbury Town. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 10e minuut door D. Udoh, waarmee Shrewsbury Town met 1-0 de leiding nam. Cheltenham Town kwam in de 16e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van A. Williams, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 40e minuut moest Shrewsbury Town verder met een man minder nadat T. Bloxham een rode kaart had gekregen.

In de 48e minuut was het Shrewsbury Town dat met 2-1 de leiding in de wedstrijd nam na een doelpunt van D. Udoh. Na 78 minuten werd de voorsprong voor Shrewsbury Town vergroot nadat D. Davis de 3-1 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Shrewsbury Town.

LIVE Shrewsbury Town - Cheltenham Town 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Shrewsbury Town - Cheltenham Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Doelpunt Shrewsbury Town Doelpunt D. Udoh met assist van T. Bloxham Shrewsbury Town 1-0
16' Doelpunt Cheltenham Town Doelpunt A. Williams met assist van L. Sercombe Cheltenham Town 1-1
25' Gele kaart Cheltenham Town Gele kaart voor A. May Cheltenham Town
40' Rode kaart Shrewsbury Town Rode kaart voor T. Bloxham Shrewsbury Town
40' Gele kaart Cheltenham Town Gele kaart voor C. Hussey Cheltenham Town
45' Gele kaart Cheltenham Town Gele kaart voor E. Chapman Cheltenham Town
46' Wissel Shrewsbury Town Wissel R. Pyke voor J. Daniels Shrewsbury Town
48' Doelpunt Shrewsbury Town Doelpunt D. Udoh Shrewsbury Town 2-1
68' Wissel Shrewsbury Town Wissel A. Pierre voor N. Ogbeta Shrewsbury Town
70' Wissel Cheltenham Town Wissel C. Wright voor K. Joseph Cheltenham Town
78' Doelpunt Shrewsbury Town Doelpunt D. Davis Shrewsbury Town 3-1
80' Wissel Shrewsbury Town Wissel R. Bowman voor D. Udoh Shrewsbury Town
Video hoogtepunten en samenvatting Shrewsbury Town - Cheltenham Town
Opstellingen Shrewsbury Town - Cheltenham Town
De opstellingen van Shrewsbury Town en Cheltenham Town zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Shrewsbury Town gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Cheltenham Town zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.