Nabeschouwing Shrewsbury Town - Doncaster Rovers (3-3) || League One 2021/2022

Maandag 18 april 2022 - 16:00 uur

In de League One 2021/2022 neemt Shrewsbury Town het maandag 18 april 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Doncaster Rovers. De wedstrijd wordt gespeeld in Montgomery Waters Meadow in Shrewsbury.

Via de Shrewsbury Town - Doncaster Rovers live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Shrewsbury Town - Doncaster Rovers (3-3)

De League One 2021/2022 wedstrijd tussen Shrewsbury Town en Doncaster Rovers geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 3-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 3-3 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 19e minuut door D. Udoh, waarmee Shrewsbury Town met 1-0 de leiding nam. Shrewsbury Town vergrootte in de 34e minuut de voorsprong nadat het via een goal van R. Bowman op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 42e minuut volgde een derde treffer van Shrewsbury Town, waarmee S. Whalley zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Na 54 minuten deed A. Odubeko iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van Doncaster Rovers werd verkleind tot 3-1. In de 77e minuut kwam Doncaster Rovers weer dichterbij, nadat R. Griffiths de stand terug wist te brengen naar 3-2. In de blessuretijd van de wedstrijd viel dan toch nog de gelijkmaker voor Doncaster Rovers. Het was K. Knoyle die in de 94e minuut het belangrijke doelpunt maakte, waarmee de stand weer gelijk werd: 3-3.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Andrew Kitchen bij een 3-3 eindstand waardoor beide teams één punt overhouden aan het duel.

LIVE Shrewsbury Town - Doncaster Rovers 3-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Shrewsbury Town - Doncaster Rovers teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

19' Doelpunt Shrewsbury Town Doelpunt D. Udoh met assist van L. Leahy Shrewsbury Town 1-0
34' Doelpunt Shrewsbury Town Doelpunt R. Bowman met assist van J. Vela Shrewsbury Town 2-0
42' Doelpunt Shrewsbury Town Doelpunt S. Whalley met assist van G. Nurse Shrewsbury Town 3-0
46' Wissel Doncaster Rovers Wissel R. Griffiths voor E. Galbraith Doncaster Rovers
54' Doelpunt Doncaster Rovers Doelpunt A. Odubeko met assist van K. Knoyle Doncaster Rovers 3-1
75' Wissel Doncaster Rovers Wissel O. Younger voor R. Williams Doncaster Rovers
77' Doelpunt Doncaster Rovers Doelpunt R. Griffiths met assist van J. Martin Doncaster Rovers 3-2
93' Gele kaart Shrewsbury Town Gele kaart voor S. Whalley Shrewsbury Town
94' Doelpunt Doncaster Rovers Doelpunt K. Knoyle met assist van A. Odubeko Doncaster Rovers 3-3
Video hoogtepunten en samenvatting Shrewsbury Town - Doncaster Rovers
Opstellingen Shrewsbury Town - Doncaster Rovers
De opstellingen van Shrewsbury Town en Doncaster Rovers zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Shrewsbury Town gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Doncaster Rovers zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.