Nabeschouwing Shrewsbury Town - Fleetwood Town (3-1) || League One 2023/2024

Maandag 1 januari 2024 - 16:00 uur

In de League One 2023/2024 neemt Shrewsbury Town het maandag 1 januari 2024 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Fleetwood Town. De wedstrijd wordt gespeeld in Montgomery Waters Meadow in Shrewsbury.

Via de Shrewsbury Town - Fleetwood Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Shrewsbury Town - Fleetwood Town (3-1)

Het League One duel tussen Shrewsbury Town en Fleetwood Town is onder leiding van scheidsrechter Jacob Miles geëindigd in een 3-1 overwinning voor Shrewsbury Town. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 9e minuut door Nohan Kenneh, waarmee Shrewsbury Town met 1-0 de leiding nam. Shrewsbury Town vergrootte in de 48e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Cheyenne Dunkley op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 58e minuut volgde een derde treffer van Shrewsbury Town, waarmee Jordan Shipley zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Na 66 minuten deed Shaun Rooney iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van Fleetwood Town werd verkleind tot 3-1. Hiermee kon een nederlaag voor Fleetwood Town echter niet meer worden voorkomen, want de ploeg wist hierna niet opnieuw tot scoren te komen.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Shrewsbury Town.

LIVE Shrewsbury Town - Fleetwood Town 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Shrewsbury Town - Fleetwood Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Doelpunt Shrewsbury Town Doelpunt Nohan Kenneh Shrewsbury Town 1-0
31' Gele kaart Fleetwood Town Gele kaart voor Shaun Rooney Fleetwood Town
48' Doelpunt Shrewsbury Town Doelpunt Cheyenne Dunkley Shrewsbury Town 2-0
49' Gele kaart Fleetwood Town Gele kaart voor Callum Dolan Fleetwood Town
51' Gele kaart Shrewsbury Town Gele kaart voor Morgan Feeney Shrewsbury Town
58' Doelpunt Shrewsbury Town Doelpunt Jordan Shipley met assist van Tunmise Sobowale Shrewsbury Town 3-0
63' Wissel Fleetwood Town Wissel Cian Hayes voor Brendan Sarpong-Wiredu Fleetwood Town
65' Gele kaart Shrewsbury Town Gele kaart voor Elliott Bennett Shrewsbury Town
66' Doelpunt Fleetwood Town Doelpunt Shaun Rooney Fleetwood Town 3-1
72' Wissel Fleetwood Town Wissel Maleace Asamoah voor Phoenix Patterson Fleetwood Town
72' Wissel Shrewsbury Town Wissel Tom Bayliss voor Jordan Shipley Shrewsbury Town
72' Wissel Fleetwood Town Wissel Jack Marriott voor Jayden Stockley Fleetwood Town
80' Wissel Shrewsbury Town Wissel Max Mata voor Elliott Bennett Shrewsbury Town
80' Wissel Shrewsbury Town Wissel Aaron Pierre voor Tunmise Sobowale Shrewsbury Town
86' Gele kaart Shrewsbury Town Gele kaart voor Max Mata Shrewsbury Town
87' Gele kaart Shrewsbury Town Gele kaart voor Taylor Perry Shrewsbury Town
Video hoogtepunten en samenvatting Shrewsbury Town - Fleetwood Town
Opstellingen Shrewsbury Town - Fleetwood Town
De opstellingen van Shrewsbury Town en Fleetwood Town zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Shrewsbury Town gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Fleetwood Town zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.