Nabeschouwing Shrewsbury Town - Lincoln City (0-1) || League One 2023/2024

Zaterdag 19 augustus 2023 - 16:00 uurIn de League One 2023/2024 neemt Shrewsbury Town het zaterdag 19 augustus 2023 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Lincoln City. De wedstrijd wordt gespeeld in Montgomery Waters Meadow in Shrewsbury.

Via de Shrewsbury Town - Lincoln City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Shrewsbury Town - Lincoln City (0-1)

Het League One duel tussen Shrewsbury Town en Lincoln City is onder leiding van scheidsrechter Ross Joyce geëindigd in een 0-1 overwinning voor Lincoln City. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Wedstrijdstatistieken Shrewsbury Town - Lincoln City
LIVE Shrewsbury Town - Lincoln City 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Shrewsbury Town - Lincoln City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Shrewsbury Town - Lincoln City
Opstellingen Shrewsbury Town - Lincoln City

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Shrewsbury Town - Lincoln City

Shrewsbury Town en Lincoln City treffen elkaar in de 4e speelronde van de League One van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Ross Joyce en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Shrewsbury Town en Lincoln City in de League One vond plaats op 7 mei 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Lincoln City. Op basis van de afgelopen 8 duels tussen beide ploegen is Shrewsbury Town favoriet. De thuisploeg wist 3 keer te winnen, terwijl Lincoln City slechts 2 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Shrewsbury Town 3
Winst Lincoln City 2
Gelijkspel 3
Totaal 8

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Shrewsbury Town op een 7e positie staat, terwijl we Lincoln City terugvinden op de 12e plaats.

Tags
Shrewsbury Town - Lincoln City Opstelling Shrewsbury Town Opstelling Lincoln City Live Shrewsbury Town - Lincoln City Live Shrewsbury Town - Lincoln City kijken Shrewsbury Town - Lincoln City kijken Live Shrewsbury Town - Lincoln City stream Shrewsbury Town - Lincoln City Fox Sports Nabeschouwing Shrewsbury Town - Lincoln City Uitslag Shrewsbury Town - Lincoln City Statistieken Shrewsbury Town - Lincoln City League One 2023/2024 Shrewsbury Town - Lincoln City wedden Shrewsbury Town - Lincoln City gokken Shrewsbury Town - Lincoln City Unibet