Nabeschouwing Shrewsbury Town - Port Vale (2-1) || League One 2023/2024

Zaterdag 25 november 2023 - 16:00 uur

In de League One 2023/2024 neemt Shrewsbury Town het zaterdag 25 november 2023 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Port Vale. De wedstrijd wordt gespeeld in Montgomery Waters Meadow in Shrewsbury.

Via de Shrewsbury Town - Port Vale live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Shrewsbury Town - Port Vale (2-1)

Het League One duel tussen Shrewsbury Town en Port Vale is onder leiding van scheidsrechter Scott Tallis geëindigd in een 2-1 overwinning voor Shrewsbury Town. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 28e minuut door Max Mata, waarmee Shrewsbury Town met 1-0 de leiding nam. Shrewsbury Town vergrootte in de 48e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Daniel Udoh op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 57e minuut wist Port Vale de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via Ben Garrity. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Port Vale kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Scott Tallis, waardoor Shrewsbury Town dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Shrewsbury Town - Port Vale 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Shrewsbury Town - Port Vale teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Wissel Shrewsbury Town Wissel Joseph Anderson voor Tom Flanagan Shrewsbury Town
28' Doelpunt Shrewsbury Town Doelpunt Max Mata met assist van Jordan Shipley Shrewsbury Town 1-0
43' Gele kaart Shrewsbury Town Gele kaart voor Carl Winchester Shrewsbury Town
51' Gele kaart Port Vale Gele kaart voor Funso Ojo Port Vale
47' Gele kaart Shrewsbury Town Gele kaart voor Taylor Perry Shrewsbury Town
46' Wissel Shrewsbury Town Wissel Malvind Benning voor Taylor Perry Shrewsbury Town
48' Doelpunt Shrewsbury Town Doelpunt Daniel Udoh met assist van Max Mata Shrewsbury Town 2-0
56' Gele kaart Shrewsbury Town Gele kaart voor Elliott Bennett Shrewsbury Town
57' Doelpunt Port Vale Doelpunt Ben Garrity met assist van Thomas Sang Port Vale 2-1
64' Wissel Port Vale Wissel Ryan Loft voor Uche Ikpeazu Port Vale
64' Wissel Port Vale Wissel Jesse Debrah voor Alex Iacovitti Port Vale
64' Wissel Port Vale Wissel Jason Lowe voor Ethan Chislett Port Vale
81' Gele kaart Shrewsbury Town Gele kaart voor Joseph Anderson Shrewsbury Town
86' Wissel Shrewsbury Town Wissel Ryan Bowman voor Max Mata Shrewsbury Town
86' Wissel Shrewsbury Town Wissel Aaron Pierre voor Elliott Bennett Shrewsbury Town
Video hoogtepunten en samenvatting Shrewsbury Town - Port Vale
Opstellingen Shrewsbury Town - Port Vale
De opstellingen van Shrewsbury Town en Port Vale zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Shrewsbury Town gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Port Vale zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.