Nabeschouwing Shrewsbury Town - Portsmouth (0-3) || League One 2023/2024

Zaterdag 16 december 2023 - 16:00 uur

In de League One 2023/2024 neemt Shrewsbury Town het zaterdag 16 december 2023 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Portsmouth. De wedstrijd wordt gespeeld in Montgomery Waters Meadow in Shrewsbury.

Via de Shrewsbury Town - Portsmouth live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Shrewsbury Town - Portsmouth (0-3)

Het League One duel tussen Shrewsbury Town en Portsmouth is onder leiding van scheidsrechter Lee Swabey geëindigd in een 0-3 overwinning voor Portsmouth. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 47e minuut door Abu Kamara, waarmee Portsmouth met 0-1 de leiding nam. Portsmouth vergrootte in de 62e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Marlon Pack op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 84e minuut volgde een derde treffer van Portsmouth, waarmee Abu Kamara zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Lee Swabey, waardoor Portsmouth dankzij een 0-3 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Shrewsbury Town - Portsmouth 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Shrewsbury Town - Portsmouth teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Gele kaart Portsmouth Gele kaart voor Sean Raggett Portsmouth
47' Doelpunt Portsmouth Doelpunt Abu Kamara met assist van Marlon Pack Portsmouth 0-1
46' Wissel Shrewsbury Town Wissel Max Mata voor Ryan Bowman Shrewsbury Town
62' Doelpunt Portsmouth Doelpunt Marlon Pack met assist van Paddy Lane Portsmouth 0-2
70' Wissel Shrewsbury Town Wissel Malvind Benning voor Morgan Feeney Shrewsbury Town
70' Wissel Shrewsbury Town Wissel Tunmise Sobowale voor Carl Winchester Shrewsbury Town
72' Gele kaart Portsmouth Gele kaart voor Joe Morrell Portsmouth
72' Wissel Portsmouth Wissel Colby Bishop voor Kusini Yengi Portsmouth
78' Wissel Portsmouth Wissel Christian Saydee voor Joe Morrell Portsmouth
84' Doelpunt Portsmouth Doelpunt Abu Kamara met assist van Christian Saydee Portsmouth 0-3
85' Gele kaart Portsmouth Gele kaart voor Portsmouth
88' Wissel Portsmouth Wissel Terry Devlin voor Paddy Lane Portsmouth
88' Wissel Portsmouth Wissel Gavin Whyte voor Abu Kamara Portsmouth
Video hoogtepunten en samenvatting Shrewsbury Town - Portsmouth
Opstellingen Shrewsbury Town - Portsmouth
De opstellingen van Shrewsbury Town en Portsmouth zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Shrewsbury Town gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Portsmouth zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.