Nabeschouwing Shrewsbury Town - Sunderland (1-1) || League One 2021/2022

Dinsdag 23 november 2021 - 20:45 uur

In de League One 2021/2022 neemt Shrewsbury Town het dinsdag 23 november 2021 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Sunderland. De wedstrijd wordt gespeeld in Montgomery Waters Meadow in Shrewsbury.

Via de Shrewsbury Town - Sunderland live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Shrewsbury Town - Sunderland (1-1)

De League One 2021/2022 wedstrijd tussen Shrewsbury Town en Sunderland geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 16e minuut door A. Pritchard, waarmee Sunderland met 0-1 de leiding nam. In de 47e minuut moest D. Davis van het veld vertrekken nadat scheidsrechter Peter Wright een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Shrewsbury Town verder met een speler minder. Dit bleek ook direct de ruststand te zijn, want er werd gedurende de eerste 45 minuten verder niet meer gescoord. In de tweede helft maakte D. Udoh namens Shrewsbury Town in de 64e minuut de gelijkmaker, waarmee de spanning weer terug in de wedstrijd was.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Shrewsbury Town - Sunderland 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Shrewsbury Town - Sunderland teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Doelpunt Sunderland Doelpunt A. Pritchard met assist van L. ONien Sunderland 0-1
44' Gele kaart Sunderland Gele kaart voor N. Broadhead Sunderland
47' Rode kaart Shrewsbury Town Rode kaart voor D. Davis Shrewsbury Town
62' Wissel Sunderland Wissel C. Evans voor A. OBrien Sunderland
64' Doelpunt Shrewsbury Town Doelpunt D. Udoh Shrewsbury Town 1-1
74' Wissel Sunderland Wissel L. Dajaku voor L. Gooch Sunderland
75' Wissel Sunderland Wissel A. McGeady voor A. Pritchard Sunderland
83' Wissel Shrewsbury Town Wissel S. Cosgrove voor T. Bloxham Shrewsbury Town
Video hoogtepunten en samenvatting Shrewsbury Town - Sunderland
Opstellingen Shrewsbury Town - Sunderland
De opstellingen van Shrewsbury Town en Sunderland zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Shrewsbury Town gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Sunderland zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Shrewsbury Town - Sunderland

Shrewsbury Town en Sunderland treffen elkaar in de 19e speelronde van de League One van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Peter Wright en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Shrewsbury Town en Sunderland in de League One vond plaats op 9 februari 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Shrewsbury Town. Op basis van de afgelopen 6 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Shrewsbury Town als Sunderland wisten 2 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 2 keer in een gelijkspel.

Winst Shrewsbury Town 2
Winst Sunderland 2
Totaal 6

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Shrewsbury Town op een 21e positie staat, terwijl we Sunderland terugvinden op de 6e plaats.