Nabeschouwing Stevenage - Barnsley (2-1) || League One 2023/2024

Dinsdag 9 april 2024 - 20:45 uurIn de League One 2023/2024 neemt Stevenage het dinsdag 9 april 2024 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Barnsley. De wedstrijd wordt gespeeld in The Lamex Stadium in Stevenage.

Via de Stevenage - Barnsley live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Stevenage - Barnsley (2-1)

Het League One duel tussen Stevenage en Barnsley is onder leiding van scheidsrechter Declan Bourne geëindigd in een 2-1 overwinning voor Stevenage. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 30e minuut door Adam Phillips, waarmee Barnsley met 0-1 de leiding nam. Stevenage kwam in de 47e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Jamie Reid, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 51e minuut zette Dan Butler zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Stevenage de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Declan Bourne, waardoor Stevenage dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Stevenage - Barnsley
Goals
2
1
Balbezit
38%
62%
Gele kaarten
2
2
Schoten totaal
17
10
Schoten op doel
8
2
Aanvallen
97
102
Gevaarlijke aanvallen
48
44
Passes
280
459
Overtredingen
12
12
Buitenspel
5
3
Corners
10
7
Wissels
4
4
LIVE Stevenage - Barnsley 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Stevenage - Barnsley teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
12' Gele kaart Barnsley Gele kaart voor Maël de Gevigney Barnsley
30' Doelpunt Barnsley Doelpunt Adam Phillips met assist van Liam Roberts Barnsley 0-1
47' Doelpunt Stevenage Doelpunt Jamie Reid met assist van Louis Thompson Stevenage 1-1
51' Gele kaart Barnsley Gele kaart voor Jamie McCart Barnsley
51' Doelpunt Stevenage Doelpunt Dan Butler Stevenage 2-1
65' Wissel Barnsley Wissel Herbie Kane voor Jon Russell Barnsley
66' Wissel Barnsley Wissel Devante Cole voor Sam Cosgrove Barnsley
75' Gele kaart Stevenage Gele kaart voor Elliott List Stevenage
79' Wissel Barnsley Wissel Fábio Jaló voor Nicky Cadden Barnsley
79' Wissel Stevenage Wissel Ben Thompson voor Dan Sweeney Stevenage
85' Gele kaart Stevenage Gele kaart voor Louis Thompson Stevenage
93' Wissel Stevenage Wissel Jordan Roberts voor Jamie Reid Stevenage
93' Wissel Stevenage Wissel Nesta Guinness-Walker voor Elliott List Stevenage
95' Wissel Barnsley Wissel Barry Cotter voor Jordan Williams Barnsley
96' Wissel Stevenage Wissel Kane Hemmings voor Aaron Pressley Stevenage
Video hoogtepunten en samenvatting Stevenage - Barnsley
Opstellingen Stevenage - Barnsley
De opstellingen van Stevenage en Barnsley zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Stevenage gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Barnsley zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.
Formatie 3-4-3
Coach Alex Revell
Wissels Stevenage
# Speler Pos.
41 K
22 Nesta Guinness-Walker V
4 Nathan Thompson V
11 Jordan Roberts M
10 Nicholas Freeman M
24 Ben Thompson M
29 Kane Hemmings A
Formatie 3-4-2-1
Coach Neill Collins
Wissels Barnsley
# Speler Pos.
23 Ben Killip K
17 Barry Cotter V
37 V
22 Corey O'Keeffe V
8 Herbie Kane M
12 Fabio Jalo A
44 Devante Cole A
Voorbeschouwing Stevenage - Barnsley

Stevenage en Barnsley treffen elkaar in de 29e speelronde van de League One van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Declan Bourne en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Stevenage en Barnsley in de League One vond plaats op 23 december 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Barnsley. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Barnsley favoriet. 1 keer wist de ploeg van Stevenage te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Stevenage. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Stevenage 0
Winst Barnsley 1
Gelijkspel 0
Totaal 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Stevenage op een 9e positie staat, terwijl we Barnsley terugvinden op de 5e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Stevenage - Barnsley Opstelling Stevenage Opstelling Barnsley Live Stevenage - Barnsley Live Stevenage - Barnsley kijken Stevenage - Barnsley kijken Live Stevenage - Barnsley stream Stevenage - Barnsley Fox Sports Nabeschouwing Stevenage - Barnsley Uitslag Stevenage - Barnsley Statistieken Stevenage - Barnsley League One 2023/2024 Stevenage - Barnsley wedden Stevenage - Barnsley gokken Stevenage - Barnsley Unibet