Nabeschouwing Stevenage - Bristol Rovers (2-3) || League One 2023/2024

Dinsdag 13 februari 2024 - 20:45 uur

In de League One 2023/2024 neemt Stevenage het dinsdag 13 februari 2024 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Bristol Rovers. De wedstrijd wordt gespeeld in The Lamex Stadium in Stevenage.

Via de Stevenage - Bristol Rovers live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Stevenage - Bristol Rovers (2-3)

Het League One duel tussen Stevenage en Bristol Rovers is onder leiding van scheidsrechter Sunny Sukhvir Gill geëindigd in een 2-3 overwinning voor Bristol Rovers. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 6e minuut door Kane Hemmings, waarmee Stevenage met 1-0 de leiding nam. Stevenage vergrootte in de 24e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Jake Forster-Caskey op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 29e minuut wist Bristol Rovers de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via L. Thomas.

Na 62 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat C. Martin de 2-2 maakte voor Bristol Rovers. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk Bristol Rovers dat in de 67e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat A. Evans de 2-3 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd. Na 95 minuten kon Kamil Conteh van het veld vertrekken na het ontvangen van een tweede gele kaart. Het betekende dat Bristol Rovers het laatste deel van de wedstrijd met een man minder moest afmaken.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Sunny Sukhvir Gill bij een 2-3 eindstand in het voordeel van Bristol Rovers.

LIVE Stevenage - Bristol Rovers 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Stevenage - Bristol Rovers teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Doelpunt Stevenage Doelpunt Kane Hemmings Stevenage 1-0
21' Gele kaart Bristol Rovers Gele kaart voor A. Evans Bristol Rovers
22' Gele kaart Bristol Rovers Gele kaart voor Matthew Taylor Bristol Rovers
24' Doelpunt Stevenage Doelpunt Jake Forster-Caskey Stevenage 2-0
28' Wissel Bristol Rovers Wissel S. Sinclair voor Elkan Baggott Bristol Rovers
29' Doelpunt Bristol Rovers Doelpunt L. Thomas met assist van C. Martin Bristol Rovers 2-1
62' Doelpunt Bristol Rovers Doelpunt C. Martin Bristol Rovers 2-2
67' Doelpunt Bristol Rovers Doelpunt A. Evans met assist van L. Thomas Bristol Rovers 2-3
73' Wissel Stevenage Wissel Nesta Guinness-Walker voor Jake Forster-Caskey Stevenage
73' Wissel Stevenage Wissel Vadaine Oliver voor Kane Hemmings Stevenage
73' Wissel Stevenage Wissel Ben Thompson voor Jordan Roberts Stevenage
86' Gele kaart Bristol Rovers Gele kaart voor Kamil Conteh Bristol Rovers
89' Wissel Stevenage Wissel Louis Thompson voor Finley Burns Stevenage
89' Wissel Bristol Rovers Wissel Harry Vaughan voor L. Thomas Bristol Rovers
97' Wissel Bristol Rovers Wissel J. Grant voor S. Sinclair Bristol Rovers
98' Wissel Bristol Rovers Wissel J. Marquis voor J. Brown Bristol Rovers
95' Tweede gele kaart Bristol Rovers Tweede gele kaart voor Kamil Conteh Bristol Rovers
Video hoogtepunten en samenvatting Stevenage - Bristol Rovers
Opstellingen Stevenage - Bristol Rovers
De opstellingen van Stevenage en Bristol Rovers zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Stevenage gaat aantreden in een 4-3-1-2 formatie en Bristol Rovers zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.