Nabeschouwing Stevenage - Fleetwood Town (0-0) || League One 2023/2024

Zaterdag 9 maart 2024 - 16:00 uur

In de League One 2023/2024 neemt Stevenage het zaterdag 9 maart 2024 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Fleetwood Town. De wedstrijd wordt gespeeld in The Lamex Stadium in Stevenage.

Via de Stevenage - Fleetwood Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Stevenage - Fleetwood Town (0-0)

De League One 2023/2024 wedstrijd tussen Stevenage en Fleetwood Town geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste opvallende moment van de wedstrijd was de rode kaart voor Harrison Holgate van Fleetwood Town. Na een tweede gele kaart te hebben gekregen moest deze in de 68e minuut het veld moest verlaten. Qua balbezit waren Stevenage en Fleetwood Town gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. De meeste kansen waren voor Stevenage, dat de kansen alleen niet wist om te zetten in doelpunten.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Adam Herczeg niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Stevenage - Fleetwood Town 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Stevenage - Fleetwood Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

21' Gele kaart Fleetwood Town Gele kaart voor Harrison Holgate Fleetwood Town
22' Gele kaart Fleetwood Town Gele kaart voor Charlie Adam Fleetwood Town
28' Gele kaart Stevenage Gele kaart voor Louis Thompson Stevenage
32' Wissel Fleetwood Town Wissel Shaun Rooney voor Elijah Campbell Fleetwood Town
46' Wissel Stevenage Wissel Nesta Guinness-Walker voor Harvey White Stevenage
46' Wissel Stevenage Wissel Nick Freeman voor Finley Burns Stevenage
64' Wissel Fleetwood Town Wissel Ryan Broom voor Ryan Graydon Fleetwood Town
65' Wissel Stevenage Wissel Elliott List voor Kane Hemmings Stevenage
65' Wissel Fleetwood Town Wissel Promise Omochere voor Phoenix Patterson Fleetwood Town
68' Tweede gele kaart Fleetwood Town Tweede gele kaart voor Harrison Holgate Fleetwood Town
76' Gele kaart Fleetwood Town Gele kaart voor Shaun Rooney Fleetwood Town
85' Gele kaart Fleetwood Town Gele kaart voor Jayden Stockley Fleetwood Town
Video hoogtepunten en samenvatting Stevenage - Fleetwood Town
Opstellingen Stevenage - Fleetwood Town
De opstellingen van Stevenage en Fleetwood Town zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Stevenage gaat aantreden in een 4-3-1-2 formatie en Fleetwood Town zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Voorbeschouwing Stevenage - Fleetwood Town

Stevenage en Fleetwood Town treffen elkaar in de 37e speelronde van de League One van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Adam Herczeg en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Stevenage en Fleetwood Town in de League One vond plaats op 25 november 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Stevenage. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Stevenage favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Fleetwood Town slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Stevenage 1
Winst Fleetwood Town 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Stevenage op een 6e positie staat, terwijl we Fleetwood Town terugvinden op de 23e plaats.