Nabeschouwing Stevenage - Leyton Orient (0-1) || League One 2023/2024

Zaterdag 16 maart 2024 - 16:00 uur

In de League One 2023/2024 neemt Stevenage het zaterdag 16 maart 2024 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Leyton Orient. De wedstrijd wordt gespeeld in The Lamex Stadium in Stevenage.

Via de Stevenage - Leyton Orient live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Stevenage - Leyton Orient (0-1)

Het League One duel tussen Stevenage en Leyton Orient is onder leiding van scheidsrechter Craig Hicks geëindigd in een 0-1 overwinning voor Leyton Orient. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 16e minuut door Max Sanders, waarmee Leyton Orient met 0-1 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van Leyton Orient.

LIVE Stevenage - Leyton Orient 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Stevenage - Leyton Orient teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Doelpunt Leyton Orient Doelpunt Max Sanders met assist van Ruel Sotiriou Leyton Orient 0-1
44' Gele kaart Leyton Orient Gele kaart voor Darren Pratley Leyton Orient
46' Wissel Stevenage Wissel Jake Forster-Caskey voor Louis Thompson Stevenage
46' Wissel Stevenage Wissel Nesta Guinness-Walker voor Dan Butler Stevenage
46' Wissel Stevenage Wissel Elliott List voor Vadaine Oliver Stevenage
46' Wissel Stevenage Wissel Nathan Thompson voor Luther James-Wildin Stevenage
64' Wissel Leyton Orient Wissel Jordan Brown voor Max Sanders Leyton Orient
73' Wissel Leyton Orient Wissel Daniel Adu-Adjei voor Joe Pigott Leyton Orient
76' Wissel Stevenage Wissel Alex MacDonald voor Ben Thompson Stevenage
77' Gele kaart Stevenage Gele kaart voor Terence Vancooten Stevenage
83' Gele kaart Leyton Orient Gele kaart voor Shaqai Forde Leyton Orient
87' Wissel Leyton Orient Wissel George Moncur voor Ruel Sotiriou Leyton Orient
Video hoogtepunten en samenvatting Stevenage - Leyton Orient
Opstellingen Stevenage - Leyton Orient
De opstellingen van Stevenage en Leyton Orient zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Stevenage gaat aantreden in een 4-3-1-2 formatie en Leyton Orient zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Stevenage - Leyton Orient

Stevenage en Leyton Orient treffen elkaar in de 39e speelronde van de League One van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Craig Hicks en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Stevenage en Leyton Orient in de League One vond plaats op 2 september 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Stevenage. Op basis van de afgelopen 7 duels tussen beide teams is Leyton Orient favoriet. 4 keer wist de ploeg van Stevenage te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor Stevenage. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Stevenage 2
Winst Leyton Orient 4
Totaal 7

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Stevenage op een 6e positie staat, terwijl we Leyton Orient terugvinden op de 10e plaats.