Nabeschouwing Stevenage - Lincoln City (1-0) || League One 2023/2024

Zaterdag 18 november 2023 - 16:00 uur

In de League One 2023/2024 neemt Stevenage het zaterdag 18 november 2023 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Lincoln City. De wedstrijd wordt gespeeld in The Lamex Stadium in Stevenage.

Via de Stevenage - Lincoln City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Stevenage - Lincoln City (1-0)

Het League One duel tussen Stevenage en Lincoln City is onder leiding van scheidsrechter Scott Simpson geëindigd in een 1-0 overwinning voor Stevenage. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 68e minuut door Jamie Reid, waarmee Stevenage met 1-0 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Stevenage dat probeerde een tweede doelpunt in de wedstrijd te forceren. Ondanks diverse schoten op doel zou het uiteindelijk niets meer aan de stand veranderen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Stevenage uiteindelijk een bescheiden 1-0 overwinning wist te boeken.

LIVE Stevenage - Lincoln City 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Stevenage - Lincoln City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

0' Gele kaart Lincoln City Gele kaart voor Michael Skubala Lincoln City
28' Gele kaart Stevenage Gele kaart voor Carl Piergianni Stevenage
29' Gele kaart Stevenage Gele kaart voor Steve Evans Stevenage
46' Wissel Stevenage Wissel Ben Thompson voor Nick Freeman Stevenage
46' Wissel Stevenage Wissel Jake Forster-Caskey voor Alex MacDonald Stevenage
61' Wissel Lincoln City Wissel Hakeeb Adelakun voor Jack Vale Lincoln City
65' Wissel Lincoln City Wissel Dylan Duffy voor Alistair Smith Lincoln City
68' Doelpunt Stevenage Doelpunt Jamie Reid Stevenage 1-0
81' Gele kaart Lincoln City Gele kaart voor Adam Jackson Lincoln City
85' Wissel Lincoln City Wissel Jaden Brown voor Jack Burroughs Lincoln City
85' Wissel Lincoln City Wissel Jovon Makama voor Timothy Eyoma Lincoln City
94' Wissel Stevenage Wissel Elliott List voor Jordan Roberts Stevenage
Video hoogtepunten en samenvatting Stevenage - Lincoln City
Opstellingen Stevenage - Lincoln City
De opstellingen van Stevenage en Lincoln City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Stevenage gaat aantreden in een 4-3-1-2 formatie en Lincoln City zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.