Nabeschouwing Stevenage - Peterborough United (2-2) || League One 2023/2024

Dinsdag 28 november 2023 - 20:45 uur

In de League One 2023/2024 neemt Stevenage het dinsdag 28 november 2023 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Peterborough United. De wedstrijd wordt gespeeld in The Lamex Stadium in Stevenage.

Via de Stevenage - Peterborough United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Stevenage - Peterborough United (2-2)

De League One 2023/2024 wedstrijd tussen Stevenage en Peterborough United geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 2-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 22e minuut door Luther James-Wildin, waarmee Stevenage met 1-0 de leiding nam. Stevenage vergrootte in de 30e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Ben Thompson op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 51e minuut wist Peterborough United de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via Joel Randall.

Na 81 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat Ronnie Edwards de 2-2 maakte voor Peterborough United. Hierdoor volgde voor beide ploegen en het publiek nog een spannende slotfase. Helaas zou het daarna ondanks een spannend slot niet meer tot doelpunten komen.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Stevenage - Peterborough United 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Stevenage - Peterborough United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

22' Doelpunt Stevenage Doelpunt Luther James-Wildin Stevenage 1-0
30' Doelpunt Stevenage Doelpunt Ben Thompson Stevenage 2-0
34' Gele kaart Stevenage Gele kaart voor Carl Piergianni Stevenage
51' Doelpunt Peterborough United Doelpunt Joel Randall met assist van Ricky Jade-Jones Peterborough United 2-1
61' Wissel Stevenage Wissel Nick Freeman voor Nathan Thompson Stevenage
66' Gele kaart Stevenage Gele kaart voor Taye Ashby-Hammond Stevenage
74' Wissel Stevenage Wissel Elliott List voor Kane Hemmings Stevenage
81' Doelpunt Peterborough United Doelpunt Ronnie Edwards met assist van Archie Collins Peterborough United 2-2
82' Wissel Stevenage Wissel Louis Thompson voor Ben Thompson Stevenage
Video hoogtepunten en samenvatting Stevenage - Peterborough United
Opstellingen Stevenage - Peterborough United
De opstellingen van Stevenage en Peterborough United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Stevenage gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Peterborough United zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.