Nabeschouwing Stevenage - Shrewsbury Town (2-0) || League One 2023/2024

Zaterdag 12 augustus 2023 - 16:00 uurIn de League One 2023/2024 neemt Stevenage het zaterdag 12 augustus 2023 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Shrewsbury Town. De wedstrijd wordt gespeeld in The Lamex Stadium in Stevenage.

Via de Stevenage - Shrewsbury Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Stevenage - Shrewsbury Town (2-0)

Het League One duel tussen Stevenage en Shrewsbury Town is onder leiding van scheidsrechter Craig Hicks geëindigd in een 2-0 overwinning voor Stevenage. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Wedstrijdstatistieken Stevenage - Shrewsbury Town
Goals
2
0
LIVE Stevenage - Shrewsbury Town 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Stevenage - Shrewsbury Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Stevenage - Shrewsbury Town
Opstellingen Stevenage - Shrewsbury Town

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Stevenage - Shrewsbury Town

Stevenage en Shrewsbury Town treffen elkaar in de 2e speelronde van de League One van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Craig Hicks en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Stevenage en Shrewsbury Town in de League One vond plaats op 5 april 2014 en dat duel eindigde in een overwinning voor Shrewsbury Town. Op basis van de afgelopen 4 duels tussen beide teams is Shrewsbury Town favoriet. 3 keer wist de ploeg van Stevenage te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Stevenage. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Stevenage 0
Winst Shrewsbury Town 3
Gelijkspel 1
Totaal 4

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Stevenage op een 9e positie staat, terwijl we Shrewsbury Town terugvinden op de 7e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Stevenage - Shrewsbury Town Opstelling Stevenage Opstelling Shrewsbury Town Live Stevenage - Shrewsbury Town Live Stevenage - Shrewsbury Town kijken Stevenage - Shrewsbury Town kijken Live Stevenage - Shrewsbury Town stream Stevenage - Shrewsbury Town Fox Sports Nabeschouwing Stevenage - Shrewsbury Town Uitslag Stevenage - Shrewsbury Town Statistieken Stevenage - Shrewsbury Town League One 2023/2024 Stevenage - Shrewsbury Town wedden Stevenage - Shrewsbury Town gokken Stevenage - Shrewsbury Town Unibet