Nabeschouwing Sunderland - Crewe Alexandra (2-0) || League One 2021/2022

Zaterdag 12 maart 2022 - 16:00 uur

In de League One 2021/2022 neemt Sunderland het zaterdag 12 maart 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Crewe Alexandra. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadium of Light in Sunderland.

Via de Sunderland - Crewe Alexandra live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sunderland - Crewe Alexandra (2-0)

Het League One duel tussen Sunderland en Crewe Alexandra is onder leiding van scheidsrechter Neil Hair geëindigd in een 2-0 overwinning voor Sunderland. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 84e minuut door D. Neil, waarmee Sunderland met 1-0 de leiding nam. Laat in de wedstrijd wist Sunderland opnieuw te scoren. In de 89e minuut was het P. Roberts die de 2-0 wist te maken en daarmee zorgde voor een veiligere voorsprong voor Sunderland.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Sunderland.

LIVE Sunderland - Crewe Alexandra 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sunderland - Crewe Alexandra teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

29' Gele kaart Sunderland Gele kaart voor L. Gooch Sunderland
59' Wissel Sunderland Wissel D. Neil voor L. ONien Sunderland
59' Wissel Sunderland Wissel L. Dajaku voor L. Gooch Sunderland
63' Wissel Sunderland Wissel P. Roberts voor J. Defoe Sunderland
66' Gele kaart Crewe Alexandra Gele kaart voor M. I. Williams Crewe Alexandra
68' Gele kaart Crewe Alexandra Gele kaart voor J. Lundstram Crewe Alexandra
74' Gele kaart Sunderland Gele kaart voor B. Wright Sunderland
75' Wissel Crewe Alexandra Wissel B. Sambou voor R. Harper Crewe Alexandra
75' Gele kaart Sunderland Gele kaart voor D. Cirkin Sunderland
76' Gele kaart Crewe Alexandra Gele kaart voor T. Lowery Crewe Alexandra
80' Wissel Crewe Alexandra Wissel O. Finney voor C. Ainley Crewe Alexandra
84' Doelpunt Sunderland Doelpunt D. Neil met assist van R. Stewart Sunderland 1-0
89' Doelpunt Sunderland Doelpunt P. Roberts met assist van J. Clarke Sunderland 2-0
91' Gele kaart Sunderland Gele kaart voor L. Dajaku Sunderland
96' Gele kaart Sunderland Gele kaart voor J. Clarke Sunderland
96' Wissel Crewe Alexandra Wissel C. Salisbury voor M. I. Williams Crewe Alexandra
Video hoogtepunten en samenvatting Sunderland - Crewe Alexandra
Opstellingen Sunderland - Crewe Alexandra
De opstellingen van Sunderland en Crewe Alexandra zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sunderland gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Crewe Alexandra zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.