Nabeschouwing Sunderland - Morecambe (5-0) || League One 2021/2022

Dinsdag 7 december 2021 - 20:45 uur

In de League One 2021/2022 neemt Sunderland het dinsdag 7 december 2021 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Morecambe. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadium of Light in Sunderland.

Via de Sunderland - Morecambe live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sunderland - Morecambe (5-0)

Het League One duel tussen Sunderland en Morecambe is onder leiding van scheidsrechter Oliver Yates geëindigd in een 5-0 overwinning voor Sunderland. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 13e minuut door R. Stewart, waarmee Sunderland met 1-0 de leiding nam. Sunderland vergrootte in de 17e minuut de voorsprong nadat het via een goal van N. Broadhead op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 56e minuut volgde een derde treffer van Sunderland, waarmee A. Pritchard zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Ook na de derde treffer nam Sunderland geen gas terug, waardoor in de 68e minuut de 4-0 volgde die op naam kwam van N. Broadhead. Er volgde ook nog een vijfde en laatste doelpunt voor Sunderland. Deze werd gescoord door L. Dajaku in de 87e minuut die daarmee de eindstand op het scorebord zette.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Oliver Yates bij een 5-0 eindstand in het voordeel van Sunderland.

LIVE Sunderland - Morecambe 5-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sunderland - Morecambe teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Doelpunt Sunderland Doelpunt R. Stewart met assist van L. Gooch Sunderland 1-0
17' Doelpunt Sunderland Doelpunt N. Broadhead met assist van L. Gooch Sunderland 2-0
46' Wissel Morecambe Wissel T. Diagouraga voor C. Jones Morecambe
46' Wissel Morecambe Wissel C. Duffus voor A. Gnahoua Morecambe
56' Doelpunt Sunderland Doelpunt A. Pritchard met assist van D. Neil Sunderland 3-0
58' Wissel Sunderland Wissel E. Embleton voor C. Winchester Sunderland
64' Wissel Morecambe Wissel A. Phillips voor A. Wildig Morecambe
68' Doelpunt Sunderland Doelpunt N. Broadhead Sunderland 4-0
71' Gele kaart Morecambe Gele kaart voor J. Ayunga Morecambe
75' Wissel Sunderland Wissel B. Mbunga Kimpioka voor N. Broadhead Sunderland
75' Wissel Sunderland Wissel A. OBrien voor R. Stewart Sunderland
87' Doelpunt Sunderland Doelpunt L. Dajaku met assist van A. OBrien Sunderland 5-0
Video hoogtepunten en samenvatting Sunderland - Morecambe
Opstellingen Sunderland - Morecambe
De opstellingen van Sunderland en Morecambe zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sunderland gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Morecambe zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.