Nabeschouwing Sunderland - Sheffield Wednesday (5-0) || League One 2021/2022

Donderdag 30 december 2021 - 20:45 uur

In de League One 2021/2022 neemt Sunderland het donderdag 30 december 2021 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Sheffield Wednesday. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadium of Light in Sunderland.

Via de Sunderland - Sheffield Wednesday live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sunderland - Sheffield Wednesday (5-0)

Het League One duel tussen Sunderland en Sheffield Wednesday is onder leiding van scheidsrechter Ben Toner geëindigd in een 5-0 overwinning voor Sunderland. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 12e minuut door R. Stewart, waarmee Sunderland met 1-0 de leiding nam. Sunderland vergrootte in de 36e minuut de voorsprong nadat het via een goal van R. Stewart op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 40e minuut volgde een derde treffer van Sunderland, waarmee C. Doyle zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Ook na de derde treffer nam Sunderland geen gas terug, waardoor in de 58e minuut de 4-0 volgde die op naam kwam van R. Stewart. Er volgde ook nog een vijfde en laatste doelpunt voor Sunderland. Deze werd gescoord door B. Mbunga Kimpioka in de 75e minuut die daarmee de eindstand op het scorebord zette.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Ben Toner en eindigde de wedstrijd dus met een 5-0 stand in het voordeel van Sunderland.

LIVE Sunderland - Sheffield Wednesday 5-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sunderland - Sheffield Wednesday teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Doelpunt Sunderland Doelpunt R. Stewart met assist van L. Dajaku Sunderland 1-0
24' Gele kaart Sunderland Gele kaart voor D. Neil Sunderland
29' Wissel Sheffield Wednesday Wissel C. Brennan voor C. Dunkley Sheffield Wednesday
36' Doelpunt Sunderland Doelpunt R. Stewart met assist van A. Pritchard Sunderland 2-0
40' Doelpunt Sunderland Doelpunt C. Doyle met assist van T. Flanagan Sunderland 3-0
58' Doelpunt Sunderland Doelpunt R. Stewart met assist van B. Wright Sunderland 4-0
59' Wissel Sheffield Wednesday Wissel T. Corbeanu voor F. Dele-Bashiru Sheffield Wednesday
63' Wissel Sunderland Wissel D. Cirkin voor A. Pritchard Sunderland
67' Gele kaart Sheffield Wednesday Gele kaart voor B. Bannan Sheffield Wednesday
67' Gele kaart Sunderland Gele kaart voor E. Embleton Sunderland
71' Wissel Sunderland Wissel B. Mbunga Kimpioka voor D. Neil Sunderland
75' Doelpunt Sunderland Doelpunt B. Mbunga Kimpioka met assist van L. Dajaku Sunderland 5-0
76' Wissel Sheffield Wednesday Wissel D. Adeniran voor L. Gregory Sheffield Wednesday
80' Wissel Sunderland Wissel F. Alves voor L. Dajaku Sunderland
Video hoogtepunten en samenvatting Sunderland - Sheffield Wednesday
Opstellingen Sunderland - Sheffield Wednesday
De opstellingen van Sunderland en Sheffield Wednesday zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sunderland gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Sheffield Wednesday zal beginnen in een 3-1-4-2 opstelling.