Nabeschouwing Sunderland - Shrewsbury Town (3-2) || League One 2021/2022

Vrijdag 15 april 2022 - 16:00 uur

In de League One 2021/2022 neemt Sunderland het vrijdag 15 april 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Shrewsbury Town. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadium of Light in Sunderland.

Via de Sunderland - Shrewsbury Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sunderland - Shrewsbury Town (3-2)

Het League One duel tussen Sunderland en Shrewsbury Town is onder leiding van scheidsrechter Darren Bond geëindigd in een 3-2 overwinning voor Sunderland. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Sunderland kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 4e minuut, dankzij een goal van E. Embleton. Sunderland vergrootte in de 13e minuut de voorsprong nadat het via een goal van N. Broadhead op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 50e minuut wist Shrewsbury Town de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via J. Vela.

Na 58 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat T. Flanagan de 2-2 maakte voor Shrewsbury Town. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk Sunderland dat in de 92e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat N. Broadhead de 3-2 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Darren Bond bij een 3-2 eindstand in het voordeel van Sunderland.

LIVE Sunderland - Shrewsbury Town 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sunderland - Shrewsbury Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Doelpunt Sunderland Doelpunt E. Embleton Sunderland 1-0
13' Doelpunt Sunderland Doelpunt N. Broadhead Sunderland 2-0
22' Gele kaart Sunderland Gele kaart voor J. Clarke Sunderland
28' Gele kaart Shrewsbury Town Gele kaart voor E. Bennett Shrewsbury Town
37' Wissel Shrewsbury Town Wissel J. Daniels voor E. Bennett Shrewsbury Town
50' Doelpunt Shrewsbury Town Doelpunt J. Vela met assist van G. Nurse Shrewsbury Town 2-1
58' Doelpunt Shrewsbury Town Doelpunt T. Flanagan Shrewsbury Town 2-2
62' Wissel Sunderland Wissel C. Evans voor E. Embleton Sunderland
79' Wissel Sunderland Wissel P. Roberts voor L. Gooch Sunderland
79' Wissel Shrewsbury Town Wissel A. Pierre voor D. Udoh Shrewsbury Town
86' Wissel Sunderland Wissel D. Neil voor J. Matete Sunderland
88' Gele kaart Sunderland Gele kaart voor L. ONien Sunderland
88' Wissel Shrewsbury Town Wissel T. Bloxham voor S. Whalley Shrewsbury Town
91' Gele kaart Shrewsbury Town Gele kaart voor R. Bowman Shrewsbury Town
92' Doelpunt Sunderland Doelpunt N. Broadhead met assist van J. Clarke Sunderland 3-2
Video hoogtepunten en samenvatting Sunderland - Shrewsbury Town
Opstellingen Sunderland - Shrewsbury Town
De opstellingen van Sunderland en Shrewsbury Town zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sunderland gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Shrewsbury Town zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.